"To je můj Don Číčo," pořvávala společensky unavená Bočanová, když se se svým novým milencem, který na tom nebyl o nic lépe než ona, hodinu po půlnoci objevila na party MTV. Že by se s milencem měla v plánu usadit v Čičovicích, kde žila s manželem Viktorem Mrázem ?

Moderátorka TopStar měla díky alkoholu problém s koordinací pohybů, tak si ustlala na jedné z pohovek. Toho využil její mladý kolouch a začal s Mahu laškovat. Když jeden z fotografů zbystřil jejich milostné radovánky okamžitě je začal fotit. Netrvalo dlouho a Černý ho zaregistroval, vrhl se na něj a na krk mu přiložil zavírací nožík (tzv.rybičku).

Incident se naštěstí nestal hlavním bodem v programu večírku MTV. Party se totiž po půlnoci schylovala ke konci a do hádky se vložil manažer Lumír Mati, který rozzuřeného Martina uklidnil. Blesk.cz Mahulenu kontaktoval telefonicky i pomocí SMS zprávy, ale bohužel se ke rvačce nevyjádřila.

Kdo je Martin Černý?

Pohledný muž není ve světě showbyznysu žádnou neznámou. V roce 2001 se stal Mužem roku, několik let se živil modelingem a posléze začal podnikat. Krátce po získání titulu krásy měl poměr s moderátorkou Gábinou Partyšovou. "K tomu se nebudu vyjadřovat," říká Partyšová, která je šťastně vdaná za podnikatele Josefa Koktu a společně vychovávají syna Kristiána. Martin je už několik let otcem dcery, s jejíž matkou víc jak deset let žil. Díky svému atraktivnímu zjevu se Černý může pochlubit slušným počtem žen. Jeho slabostí jsou hlavně slavné ženy.

Bočanová po rozchodu s manželem Viktorem Mrázem, který už rok a půl chodí se zpěvačkou Martou Jandovou, měla jediný vztah, a to s produkčním Jakubem Vytáčkem.

Fotogalerie
4 fotografie