Po těžkém období, kdy se minulý rok rozešla s manželem Viktorem Mrázem (43) a pochovala otce (†73), tak nastaly chvíle plné štěstí. „Ano, jsme spolu, s Martinem je nám moc hezky, co bude dál, ukáže čas,“ vzkázala Blesku v SMS zprávě.

Poprvé se s přítelem Martinem Černým objevila ve společnosti v prosinci minulého roku na křtu kalendáře modelky Agáty Hanychové. Tehdy ale oba tvrdili, že jsou pouze přátelé. Zřejmě nechtěli zakřiknout začínající vztah. Z fotek bylo ale zřejmé, že k sobě chovají větší city než jen přátelské.

Celý večer popíjeli pivo a vyměňovali si láskyplné pohledy. „Kdykoliv se na večírku objevím s chlapem, tak si hned všichni myslí, že je to můj ženich. Není. Tohle je Martin a je to můj kamarád,“ tvrdila tehdy Blesku Bočanová, která se stále rozvádí s nevěrným manželem Viktorem Mrázem.

Nyní už přišla Bočanová s pravdou. „Ano, jsme spolu, s Martinem je nám moc hezky, co bude dál, ukáže čas,“ sdělila herečka a moderátorka. Černý má z bývalého vztahu dceru, se kterou se pravidelně vídá.

Fotogalerie
5 fotografií

Bočanová se sice s Mrázem rozešla, jejich manželství ale rozvedené ještě není. Mají dceru Márinku (8), která bydlí u ní. Aby Bočanová nebyla nařčena, že odloudila tátu od rodiny, vyjádřila se i k rodinné situaci svého přítele. „Martin s maminkou své holčičky vychází moc hezky a vždycky bude, jen spolu už několik let nežijí,“ dodala Bočanová.