Úspěšná manažerka kosmetického gigantu Aleše Buksy odešla za štěstím od podnikatele a sportovce Tomáše Selníka (41). Opustila muže právě kvůli Chodúrovi? Na to ani na žádnou jinou otázku Blesku neodpověděla, před několika dny odmítla předjednaný rozhovor. „Nezlobte se, ale o svém soukromí se opravdu bavit nebudu,“ pouze vzkázala.

Každopádně, i když se svým manželem nebydlí, rozvedeni nejsou. „Lidé se scházejí rozcházejí. Děje se to všude kolem nás. To je život,“ komentoval odchod ženy Tomáš Selník. Ten má na Ostravsku stavební firmu a je známý také jako fotbalový rozhodčí.

Rozvod bude

Tomáš Selník prozradil, že je s manželkou i nadále kontaktu. „Jsme kamarádi. Voláme si několikrát týdně. To, že si našla Martina Chodúra, mi nevadí. Vlastně jim přeji hodně štěstí,“ řekl gentlemansky Selník.

Se svojí ženou, která patří mezi topmanažery s tučným kontem, se prý majetkově vypořádal. Kdy proběhne rozvod, ale zatím neví. „Návrh na rozvod podala Ivona a jde jen formalitu. Pravděpodobně proběhne bez naší účasti,“ dodal Tomáš Selník. A co na to samotná Česko Slovenská SuperStar Martin Chodúr? Včera nereagoval na maily ani na SMS…

Fotogalerie
5 fotografií