Na hudebním festivalu Fest Europa2 v Popradě předvedla superstar Martin Chodúr sérii neuvěřitelných hereckých kousků. Jeho počínání skoro naznačovalo, že nacvičuje nějakou etudu. Ještě kvalitnější herecké umění ale předváděla jeho o několik let starší přítelkyně Ivona. Volba oblečení jen dovršila vtipnost celého jejich chování. Ivona tam v bahně chodila v lodičkách, Martin pro změnu jako slušňák v saku.

Neznali se k sobě

Dvojice přišla spolu a se svou ochrankou hned zamířila do VIP stanu. Chodúr se věnoval novinářům a kolegům z branže, Ivona si držela odstup. A to i od Martina! Celou dobu předstírala, že k němu nepatří, což místy působilo dost trapně.

Hned při příchodu začala Ivona pít bílé víno a stáhla se do ústraní. Od svého přítele odešla tak daleko, jak jen to šlo. Vtipné bylo, že ji Martin stále hledal pohledem a ona zase sledovala dění okolo něho.

Místo líbání se brodili bahnem

Po úvodních rozpacích si pár nakonec sedl k sobě a začal si konečně povídat. Vůbec to ale nevypadalo, že by byli zamilovaní – žádné dotyky ani šeptanda do ouška. Po pár minutách se zvedli a šli do VIP stanu.

Jenže cestou je čekalo nemilé překvapení – bláto. Jak se přes něj dostat? Pár se snažil tvářit, jako že mu to vůbec nevadí, ale zabředávání Ivoniných vysokých podpatků do nánosů bahna svědčilo o tom, že takhle si pár svůj únik z VIP stanu nepředstavoval.

Nejednou to dokonce vypadalo, že Ivona v hnědé břečce botu nechá a plácne sebou. Nakonec to zvládli a do VIP stanu se dostali. Navíc je může hřát pocit, že pobavili celý Poprad.

(cas.sk)