Dara utekla ze země poté, co se v listopadu provalila nevěra Homoly s manažerkou rádia Janou Matulajovou. Mnohem víc ji ale šokovalo tvrzení Homoly, že „s Darou už půl roku nežijeme“. Rolins jeho slova paralyzovala: „To jsme asi žili každý s někým jiným. Ještě nedávno mluvil Matěj o druhém dítěti a najednou tohle,“ řekla Blesku před svým rychlým odjezdem do USA.

Odchod považuji za únos

Homola, který je v současné době na dovolené v Indii a svůj pobyt si navíc o měsíc prodloužil, vidí věci jinak. „Osobně považuji odchod Dary s Laurou do zámoří za únos,“ nechal se slyšet s tím, že o datu návratu Dary zpět do Česka neměl ponětí.

„Dara Matějovi z Ameriky skoro každý den volala a dávala mu Lauru k telefonu. Mohl kdykoli přiletět,“ napsala v SMS zprávě za Rolins její manažerka Eva Skallová. Dara a Matěj mají mezi sebou zjevně mnoho nevyřešených otázek a čeká je zřejmě velký boj o to, jak si péči o svou téměř tříletou dcerku Lauru rozdělí. Doba, kdy by to šlo dohodou, je zřejmě pryč. A Matěj by si měl pospíšit.

„Dara připravuje novou desku a za měsíc, až splní své pracovní povinnosti doma, znovu odjede do Ameriky,“ řekla Blesku Eva Skallová. Dara má dokonce v plánu koupit si ve Spojených státech byt a nevylučuje, že by pendlovala mezi Prahou a Los Angeles.

Fotogalerie
7 fotografií