Iveta v knize říká, že Darinku na postu milenky Štaidla vlastně vystřídala. „Vlastně jo. Byli spolu dlouho. Začali si spolu na zájezdech a pak si ji bral do Apolinářské. O tom, jak tam za ním dochází, mi v době, kdy jsme ještě byli jen kolegové, dokonce vyprávěl. Tehdy to ještě nebyl jeho dům, měl tam jenom tu garsonku.

Takový kutloch, kam si bral holky, jak už jsem o tom mluvila – Daru Rolincovou, Jitku Zelenkovou a všechny ostatní,“ říká v knize Iveta s tím, že Štaidlovu postel okusila i Mahulena Bočanová. „Vyprávěl mi o tom,“ svěřuje Bartošová. V knize potom ale říká: „Když jsme se do sebe s Láďou zamilovali, řekl mi, že to s Darou ukončil. Vím, že nelhal.“

Štaidlova manželka se doma potkávala s milenkami

Iveta také vypráví, jak Štaidlovými milenkami trpěla jeho žena Aňa. To spolu ještě nic neměli. „Kolikrát jsem přijela do Jevan točit a Darinka přišla z pokoje vyspinkaná, vyfoukané vlásky… a Láďova manželka Aňa byla totálně namol. Tam se děly strašné věci. On si tam normálně vodil jiné ženské… Musela strašně trpět.

Láďa měl několik milenek současně. V té době jsem to jenom sledovala a říkala si: Proboha, to je něco strašného,“ říká v knize Neměla jsem se narodit Iveta, která měla tu čest seznámit se i s Darinčiným dalmatinem Edou. „Dostala ho jako štěňátko. Ona se o něj starat nemohla nebo nechtěla. Byla v té době s Láďou, tak mu ho dala a on si ho vzal do Jevan,“ vysvětluje Iveta.

Fotogalerie
1 fotografie