Dara přijala pozvání americké kamarádky Marty strávit vánoční svátky v domku na pláži na rajských ostrovech slunné Havaje. „Darina udělala správnou a jedinou možnou věc, že se sbalila a odjela z Česka,“ řekla Blesku kamarádka. „Jistě tím přišla o nějaké kšefty, dobré výdělky. Ale tady v Los Angeles, a pak na Havaji alespoň na všechno zapomene.“

Matěj nad ztrátou dcery netruchlí

Dara je na tom po psychické stránce stále špatně a komunikuje téměř jen s přáteli z L. A. Ani se záletným Matějem není zpěvačka v kontaktu. Ten nad tím, že svoji jedinou dceru neuvidí ani na Vánoce, moc netruchlí.

„S Darou je to pro mě už uzavřená záležitost. Já už dávno nejsem její partner, a ani nebudu. Řešení mojí nevěry je celé postavené na hlavu, když jsme žili odděleně,“ řekl Blesku Matěj na předávání hudebních cen, kde se celý večer dobře bavil ve společnosti dvou blondýnek.

Nabídku Superstar odmítla

Na Daru s Laurou rychle zapomněl. Dařině útěku do L. A. nepředcházel jen rozchod s Homolou. Černé období pro Rolins začalo už v létě, kdy svým vozem srazila motocyklistu Jindřicha Rotrekla (†63).

TV Nova jí pak vzala, kvůli přechodu ke konkurenční televizi moderování Slavíka a nevěra Homoly byla už jen poslední kapkou. Během pobytu Dary v L. A. se však situace dvou hlavních konkurenčních televizí změnila. TV Prima zrušila X Factor, ve kterém měla Dara zasednout v porotě a Nova přišla s nabídkou na porotcování v připravované Česko Slovenské SuperStar. Tu ale Rolins odmítla.

Nepatřím žádné televizi

„Pokud bych kývla, musela bych se hned sbalit a odjet s Laurou zpátky do Čech. Být už tento měsíc na castinzích. Nabídky Novy si samozřejmě vážím. Děkuji za ni a vnímám ji jako příslib další spolupráce. Ale, jak nedávno zmínil i božský Kája, nikdo z nás žádné televizi nepatří, a proto tentokrát dám vzhledem ke všem okolnostem přednost soukromí před prací,“ vysvětlila Blesk.cz po e-mailu Dara.

Fotogalerie
3 fotografie