Vše potvrdila Blesk.cz manažerka zpěvačky Eva Skallová. "Prima dostojí svým závazkům, které stojí ve smlouvě Dary Rolins, a to bez ohledu na to, kdy a zda se vůbec soutěž X Factor bude vysílat," prozradila Skallová. Prima zatím nechce jakékoliv záležitosti související s X Factorem blíže komentovat, ale prý nedošlo ke konečnému zrušení projektu, jen bude zřejmě odložen.

Dara Rolins se měla stát společně se zpěvačkou Martou Jandovou porotkyní X Factoru na jaře příštího roku, a měly tak konkurovat novácké SuperStar. Zatím to ale vypadá, že buď soutěž nebude vůbec nebo ji odvysílá Prima a Joj až v roce 2012, aby se nemusela prát o diváky s Novou. SuperStar poběží na Nově od jara určitě na televizích Nova a Markíza.

Navíc Prima nabídla Rolins spolupráci i na dalších projektech. To, že se XFactor zřejmě nebude příští rok vysílat neřeší ani samotná zpěvačka. "Potkali mne zásadnější věci v životě, takže jestli budu v porotě XFactoru příští rok, za dva roky nebo nikdy, vůbec neřeším," vzkázala Rolins přes manažerku Skallovou.

Fotogalerie
4 fotografie