Protože je ale Nova pouze držitelem licence na Slavíka a Dara podepsala smlouvu s pořadatelem ankety Musicou Bohemicou, odškodnění nepožaduje po Nově. „Je nám líto, že v tom nevinně lítá Bohemica, ale bez odezvy to nechat nemůžeme,“ říká Skallová a pokračuje: „Uzurpovat si právo na nezávislou zpěvačku j e od Novy arogantní. Navíc, jak může zrušit smlouvu, kterou Dara nepodepsala s ní, ale s Bohemicou?“

Když už se o zpěvačce téměř nevědělo, role porotkyně Česko Slovenské SuperStar ji katapultovala zpět do povědomí. Místo vděku Dara Novu zradila. Nedala přednost druhé řadě Česko Slovenské SuperStar, ale konkurenčnímu X Factoru na Primě.

Fotogalerie
2 fotografie

„Vážíme si loajality našich tváří a osobností, s nimiž spolupracujeme, za jakékoliv situace a dokážeme ji ocenit. Ale nemáme důvod poskytovat tvářím konkurenčních projektů prostor v brandových pořadech TV Nova,“ odůvodnila Blesku mluvčí TV Nova Michaela Fričová, proč Rolins nemoderuje Slavíka.

„Copak jsem zaměstnankyně Novy? Nemá na mě žádné právo. Za SuperStar jsem vděčná, to ale neznamená, že jsem svázaná,“ míní Dara. A Musica Bohemica? „Ještě se s námi nikdo nespojil. Finanční odškodnění budeme ale určitě řešit s Novou, která je držitelem licence,“ řekl Blesku Jaroslav Těšínský z Musica Bohemica. „Pokud k této situaci dojde a společnost Musica Bohemica, která pro nás pořad vyrábí, se na nás obrátí, teprve potom budeme celou věc řešit. Do té doby nemáme důvod se věcí zabývat,“ míní Nova.