"Dáda Patrasová souloží se svým jezevčíkem Jožinem," šokoval Blesk.cz jeden ze členů kapely Nightwork František Soukup, když jsme ho zeptali, zda neví, co je nového v českém showbusinessu.

Video
Video se připravuje ...

Členové kapely Nightwork o teplákách a Dádě Patrasové Tomáš Cafourek

I když je to dost drsné prohlášení, není vyloučené, že si chlapci, kteří tak rádi chodí v teplácích, zadělávají na nový hit. Píseň o Dádě, jezevčíku a žížale Jůlie by se do jejich repertoáru hodila.

"Zatím jsme o tom nepřemýšleli, ale není to špatný nápad," shoduje se kapela, kde kromě syna skladatele Ondřeje Soukupa a textařky Gábiny Osvaldové na kytaru hraje Jakub Prachař a mikrofonu se chopil Vojta Dyk. "Naše písničky vznikají v podstatě náhodně. Včera jsme seděli zhulení ve studiu, a když si vzpomenu, co jsme dělali, tak mi nezbývá než říct, že to ani nemůže být kalkul. Jsme prostě jenom idioti, co mají rádi humor," tvrdí Dyk v rozhovoru pro magazín Víkend.

Nadšený fanoušek Gott

Třeba si chlapci po vyhlášení ankety, kde v kategorii skupiny a zpěváci získali dva bronzové slavíky, na oslavu zahulili, a pak je napadaly takové myšlenky, jako sex Dády a jezevčíka.

Je jisté, že nás kontroverzní partička ještě nejednou překvapí. Po hitu opěvující gaye nebo teplákové soupravy, remaku Gottovy Včelky Máji, může přijít cokoliv. Každopádně jejich tvorba stojí za poslech. Což na Slavících nejednou ocenil i Karel Gott: "Jejich texty jsou vtipné a dávají smysl. Nedávno jsem úplně náhodou viděl jejich koncert v televizi a skvěle jsme se bavil. Na pódiu se neustále něco děje, lidi se baví, opravdu skvělá show."

Fotogalerie
5 fotografií