Pomeje tedy sám zavolal na Obvodní soud pro Prahu 10. „Řekli mi, kdy je stání a v jaké místnosti. Nevěřili, že to nevím a že obsílku nemám,“ říká Pomeje. Co se tedy soudce v pondělí dozví? Bartošová uvedla jako důvod rozvodu, že spolu od ledna neměli intimní poměr. „To je nesmysl,“ říká Pomeje s tím, že Iveta naopak sex vyžadovala. „Chápu ale, že to do té žádosti musela napsat. Co také jiného?“ pokračuje Pomeje.

Strašně se ničila

Zpěvaččin stále ještě manžel vidí jiný důvod, proč ho Iveta vyhodila z domu. Byl jediný, kdo na vlastní oči viděl, jak je závislá nejen na alkoholu, ale i na prášcích. „Stilnox a diazepam, a nikoli jedna pilulka, ale rovnou čtyři, pět, sedm. Do toho přes den čtyři sedmičky bílého, trochu se prospat a zase se napít,“ popisuje Pomeje život s Ivetou. „Ničila se strašně a já nevěděl, jak jí pomoct. Začal jsem jí ten alkohol brát, to byla nepříčetná. Potom plakala, prosila,“ popisuje Pomeje.

S Ivetou se sice dohodli na snížení množství vína, dlouho to prý ale nevydrželo. „Já ji miluju pořád. Moc bych si přál, aby to zase byla Iveta, kterou jsem si bral. Jí ale nestačí jen detoxikační kúra. Ona musí začít léčit svoji duši. To si ale nejdřív musí přiznat, že je nemocná.“

Fotogalerie
8 fotografií