Na společném večeru hráli chlapi kulečník, jenže místo toho, aby se strefovali do koulí, strefovali se spíše do maminky Báry. Neustále jí pokládali nevhodné otázky typu, jakou barvu spodního prádla má ráda, jak často provozuje sex a jiné víceméně chlípné dotazy. "Já nechci žádnou frigidu v posteli, chci pořádnou ženskou," řekne jeden z tatínků poté, co jim Bára vyčte jejich nevhodné chování.

Hraješ si na dámu

"Jirka mi řekl, že vy se tady všichni bavíte, ale když přijdu já, tak je prostě po zábavě, že se přede mnou bojíte vtipkovat, tak mě to dost zamrzelo a překvapilo," řekne přítomným pánům upřímně maminka Bára. Načež se do ní všichni tatínci pustí a začnou ji zahrnovat výčitkami.

"Tak připadá nám to, je to pravda, nebavíme se, když přijdeš, jsi dost odměřená a k tělu si moc lidí nepustíš, ty vždy někoho srazíš na zem, třeba si hraješ na dámu. Měla bys být jako normální holka a ne s hlavou v oblacích," pokřikují jeden přes druhého pánové ucházející se o vztah s Barbarou.

Mají pocit, že se po mně můžou svést

Jenže poté toho někteří tatínci budou litovat a na kameru říkat, že je to mrzí, protože Báru málem dohnali k slzám a to prý rozhodně nechtěli. To si ale měli rozmyslet dřív. Bára bude z jejich výroků více než v rozpacích.

"Najednou měli pocit, že se po mně můžou svést, co dělám špatně a co ne, nikdo o mně neřekl nic dobrého, to mě zamrzelo," uzavře nepříjemnou situaci maminka Barbora.

Jak si maminku Báru tatínci usmíří? Čím jí udělají radost? To se dozvíte už zítra od 21:20 na TV Prima v reality show Hledá se táta a máma.

Fotogalerie
4 fotografie