Celá situace se odehrála na společné večeři, kde se měli tatínkové blíže seznámit s maminkou Barborou. Pro ni to ale nebyl zrovna příjemný večer. Místo toho, aby se jí ptali na jejího syna, nebo co by si představovala, že musí její partner splňovat, ptali se tatínci hlavně na sex. "Mě hrozně roztrpčilo a zklamalo to, že převažovaly otázky na sex, cesta od večeře do mé postele je dost dlouhá a měly by je zajímat úplné jiné věci," řekla rozčileně Barbora.

Nevěra? Stane se, no..

Pak přišlo na přetřes téma nevěra, kde se uchazeč o maminku Marcel pěkně předvedl. Sám se totiž přiznal, že s tím má své osobní zkušenosti, a že to dneska tak chodí, navíc ve spojitosti s alkoholem to jde prý samo. "Tak stane se že, tak víš jak, alkohol a pak je to jedno s druhým no," směje se svému výroku Marcel.

Facka jako nic

Když se ho Barbora zeptá, jestli by byl schopen někdy uhodit ženu, odpoví Marcel bez ostychu a drsně. "Jako přiznám se, jednou jo. Podle nálady, nevím. Jednou v životě před pěti šesti lety se to stalo. Ale ta druhá strana řekla ano, já už jsem to potřebovala, známí mi poradili, nejde to po dobrém tak ji zkus praštit, ale říkám to už jsem flámoval půl roku a nic ostrého to nebylo, facka jako nic, dítě taky zbiješ, že," odpověděl Barboře, která zůstala jen beze slova v údivu. Jeho slova ale pak ostře napadla.

"Já si nemyslím, že facka je běžná forma komunikace v partnerském vztahu, skončil, já jsem jednou v životě dostala od chlapa facku a dopadlo to tím, že jsem na něj vytáhla nůž, nikdy to nebudu žádnýmu chlapovi tolerovat. Jak, že dítě se taky praští, tak proč by nepraštil mě? Co je to za řeči? Určitě se mi to nelíbilo," uzavřela Barbara.

Fotogalerie
6 fotografií