"Že nejsem žádná puritánka se o mně všeobecně ví, ale striptéra fakt už ne. Kdyby možná jen tančil a svlékal se, tak by mi to nevadilo, ale když na mě začal sahat a domáhal se, abych mu pomáhala svlékat kožené zbrojení, myslela jsem, že se propadnu hanbou," tvrdí oslavenkyně. "Tohle byl opravdu nevhodný dárek," dodala Eva.

Autor: 

Vhodný by možná byl, kdyby na oslavě nebyl přítomen Evin manžel René Decastelo. "Můj manžel nežárlí, protože je v pohodě a je to nejúžasnější chlap na světě," říká maminka ročního syna Michaela.

Moderátorka slavila společně s kamarádkou, moderátorkou VIP zpráv, Martinou Gavriely. Ta sice bude mít 32. narozeniny až tuto neděli, ale holky se domluvily na společném mejdanu. "S Evičkou se známe minimálně deset let, dokonce jsme spolu nějakou dobu žily a nejenom jako kamarádky," usmívá se Martina.

Na narozeninový večírek v music klubu Infinity dorazila Agáta Hanychová, která oslavenkyně obdarovala barevnými tylovými sukněmi ze své kolekce. O kulturní vložku se postarala kontroverzní umělkyně Marie Pojkarová, jejíž videoklip Pejskové se koušou láme žebříčky sledovanosti na internetu.

Fotogalerie
7 fotografií