Všichni tatínci se sejdou s maminkou Bárou na společné večeři. Jedna židle ale zůstává prázdná. Čeká totiž na opozdilce Františka. Ten nemohl kvůli poruše na autě a obíhání po úřadech přijet dřív. Bylo vidět, že ho to hodně mrzí a hned po příchodu se začne všem a hlavně Báře omlouvat.

František se rozbrečí

"Chtěl jsem přijet dřív, ale zastihla mě spousta nepříjemných věcí, pošta, sociální úřad a úřad práce a ještě se mi rozbilo auto a sháněl jsem nový," řekne na kamery důvod svého zpoždění táta František. "Velice se omlouvám, za takovou nepříjemnou věc, že jsem přišel pozdě," řekne František a předá Báře jako omluvu papírové, ručně nakreslené přání s růží. "Nikde jsem žádnou kytku nesehnal, tak jsem ji namaloval," dodá.

Bára omluvu přijme a navrhne mu hned tykání, pak se František zapojí mezi ostatní, ale necítí se dobře. Je na něm vidět, že začíná být velmi nervózní. Nakonec to nevydrží psychicky a rozbrečí se. Proč? Prý kvůli tomu, že přišel pozdě.

Cítil jsem se trapně

"Když jsem tam přicházel, tak jsem věděl, že tam už Báru všichni znají, ten pocit byl pro mě tak skličující, že jsem nemohl udržet slzu," objasní František svůj citový výlev. Jenže svým výstupem se ztrapní nejen před všemi chlapy, ale hlavně před maminkou Bárou, kterou jeho výstup nedojme. "Já nejsem pro žádný citový výlevy, takže slza v oku mě úplně nedojímá, zejména při prvním setkání ne," řekne Bára.

Nesnáším fňukny

Nakonec i sám František uzná, že celá situace byla trapná a že se za to stydí. Hlavně po Bářiným výroku o chlapech "fňuknách". "Nesnáším na chlapovi, když je chcípáček, taková ta životní fňukna, sedí na gauči a brečí, tak to já prostě nevydýchávám, chci chlapa, u kterého budu já ta slabší polovička," uzavře rezolutně Barbora.

Bude mít František u maminky Barbory ještě šanci? A co si o jeho výstupu pomyslí ostatní tatínci? To vše se dozvíte už dnes večer na TV Prima od 21:20 v reality show Hledá se táta a máma.

Fotogalerie
6 fotografií