"Nikdy jsem o žádných plastických úpravách neuvažovala, ale tady mě přesvědčil přístroj zvaný Palomar, který odstraňuje jizvy, strie nebo povadlou kůži. Když jsem se rozcházela s Pepou, tak jsem hodně rychle zhubla, což se na některých partiích nehezky odrazilo. Takže si tady nechám zvednout zadek," řekla Blesk.cz Libuška, která koncem září opět začíná tancovat v muzikálu Baron Prášil. "Konečně začnu pořádně pracovat. O prázdninách jsem měla hodně kšeftů s Monikou Absolonovou a nějaké focení, ale tancování mi už hodně chybělo," usmívá se Vojtková.

Na zahajovací party nové kliniky, kde vypínají kůži a omlazují nechirurgickou metodou, se objevily herečky Bára Munzarová, Kateřina Brožová nebo Jana Paulová. Posledně jmenovaná se Blesk.cz svěřila, že ještě nikdy v životě nevyužila šikovných rukou plastických a estetických specialistů.

"Vím, že spousta mých kolegyň na botox chodí, i já už jsem byla několikrát objednaná, ale vždy jsem to zrušila, protože převládl strach z injekce a bolesti," tvrdí Jana, která vypadá tak dobře, že by ještě pár let mohla kolem estetických klinik chodit obloukem.

Fotogalerie
4 fotografie