Simona se snažila svatbu co nejvíce utajit, Blesk ale zjistil, kde a s kým ji oslavila. Svatební obřad proběhl ve tři hodiny odpoledne na Staroměstské radnici, na devátou večer objednala Krainová místa na večeři v restauraci klubu SaSaZu v pražských Holešovicích.

„Společnost, která dorazila, vůbec nevypadala, jako svatební. Dali si jídlo v restauraci a pak sháněli pásky, aby se dostali do VIP části, kde se slavily narozeniny DJ Briana,“ prozradil zdroj z podniku.

Kromě novomanželů si tam všimli Simoniny sestry Yvonny, jejího manažera Saši Jányho, kavárníka Richarda Hrádka a podnikatele Ladislava Nováka, který byl manželem bývalé Simoniny obchodní partnerky Džamily, s níž provozovala salon krásy.

„K jídlu si vybrali asijské speciality. Máme tady kombinaci vietnamské, laoské a kambodžské kuchyně,“ dodal zdroj. Den po svatbě Simona nestrávila jen s manželem, ale i se sestrou Yvonnou. Ta nežije v Praze a u Simony přespávala.

Simona Krainová bude jen tři dny po svém druhém sňatku hostem na chatu v redakci Blesk.cz. Přijde při příležitosti svého moderovaní národního kola soutěže Elite Model Look 2010. Nejen na to se jí budete moci ptát. Jistě prozradí i nějaké detaily ze svého soukromí.

Fotogalerie
3 fotografie