Sagvan Tofi (43):  Lovec žen

383605:gallery:true:true
Kamarád do deště byl první velkou Simoninou láskou. Nezkrotný lovec žen se s modelkou sešel při natáčení filmu, kde hrála partnerku Lukáše Vaculíka, a ona mu otevřela svoje srdce. Nebyla ovšem jediná. Sagvan současně chodil i se zpěvačkou Darou Rolins. Obě holky si to vyříkaly, Sagiho pustily k vodě a staly se z nich nejlepší kamarádky. Po letech Simona svému nevěrnému milenci odpustila, dokonce byla kmotrou jeho knihy.

Alex Bougault (39):  Přejemnělý restauratér

383694:gallery:true:true
S francouzským restauratérem žila modelka šest let. Neustále pendlovala mezi Prahou a Paříží, kde spolu bydleli. „Alex je velmi tolerantní, miluju ho a jsem s ním velice šťastná,“ prohlašovala. Dokonce se za něj měla i provdat – měla naplánováno, že obřad proběhne v Paříži a svatební veselí se odehraje v Praze. Ovšem těsně poté, co tento úmysl prozradila, se pár rozešel. Důvodem bylo podle Simony odcizení. Zlé jazyky tvrdí, že v tom sehrála role i Alexova neujasněná sexuální orientace.

Bořek Slezáček (42): Proklínaný exmanžel

Svatba Bořka Slezáčka a Simony Krainové v roce 2004
Autor: Archiv Blesk.cz

Krasavce Bořka, který byl tehdy populárním moderátorem a čerstvě se s ním rozešla modelka Alena Šeredová, potkala na večírku. Okamžitě to mezi nimi zajiskřilo. Simona se zamilovala tak, že se za něj na zámečku v Hradci nad Moravicí dokonce provdala. Nechtěla slyšet, že její vyvolený není výkvětem všech ctností, a pohřbila kvůli němu i své kamarádství s Darou Rolins. Manželství, které finančně táhla Simona, vydrželo dva roky.

Alp Ozscan (29):  Princ z dobré rodiny

383604:gallery:true:true
Charismatický Turek byl prvním výrazně mladším partnerem, kterého si modelka našla. Byl také velmi dobře finančně zajištěný, jelikož pocházel z opravdu movité rodiny. „Je to asi nejkrásnější chlap, kterého jsem v životě viděla, a navíc je milý, takže v té kombinaci mu nic nechybí. Laťku mám hozenou asi vysoko, tak se i bojím toho, že jestli mě jednou opustí, zůstanu sama, protože v českých vodách se už nenajde žádný princ,“ pěla na něj tehdy ódy. Láska prý skončila kvůli velké vzdálenosti a tomu, že se ani jeden z nich nechtěl natrvalo stěhovat.

Jiří Hudler (26): Nezralý nevěrník

Simona a Jirka Hudler
Autor: Blesk – Martin Mithofer

Po rozchodu s Alpem byla modelka delší dobu sama, než se objevil mladý hokejista. Vztahu nedával téměř nikdo šanci už od začátku. Především kvůli velkému věkovému rozdílu. Simona ovšem tvrdila, že v tom žádný problém není. Za svým vyvoleným pravidelně odjížděla do Detroitu, kde hrál, a přežívala kvůli němu i nekonečnou nudu tohoto amerického města. Téměř dvouletý vztah končila několikrát. Poslední kapkou byla Hudlerova nevěra s prostitutkami. „Je nezralý,“ smetla později ze stolu téma "Hudler" Simona.

Karel Vágner (34): Otec očekávaného dítěte

Simona Krainová a Karel Vágner
Autor: Pavel Machan

Přítel Simony Krainové je synem známého českého hudebníka. Karel Vágner ml. patří mezi úspěšné české podnikatele. Založil ekonomický deník a v současnosti mu patří módní televize Fashion TV. Ale pro Simonu je nejdůležitější, že už v prosinci bude otcem jejich společného syna.