"Opravdu nejsem zvyklá se u večeře bavit o vibrátorech nebo poslouchat dvojsmyslné poznámky o bílé omáčce, kterou jsme zrovna měli na talíři. Fakt mě nezajímalo, že bílou omáčku nejí, protože už ji měla ráno od svého přítele," svěřila se Blesk.cz Agáta, která je jednou z účastnic reality show Čápi s mákem na televizních obrazovkách Prima a Joj. "Chápu, že má Dolly leccos za sebou a že nemá problém se bavit o své profesi, ale u jídla je to dost nechutné," dodala Hanychová.

Pro modelku to byla první účast v reality show a zřejmě i poslední. "Věděla jsem, že to bude drsné, ale tohle fakt nešlo. Ke konci jsem už jenom mlčela, plakala a modlila se, ať už je konec. Kdyby mě po celou dobu nedržel přítel Honza, asi bych se psychicky zhroutila," tvrdí Agáta.

Na Bartošovou se 4 hodiny čekalo!

V reality show jde o to, že každý účastník má u sebe doma pro zbytek party uvařit jídlo a co nejlépe naservírovat.

"Vařila jsem typicky české jídlo, ale jaké, bohužel nemohu říct. Potěšilo mě, že ke mně přišli všichni včas. Třeba k Zuzce Belohorcové přišla Iveta Bartošová o čtyři hodiny později," říká Hanychová.

A jaký dojem na dceru Veroniky Žilkové udělala popová princezna Iveta? "My jsme se setkaly poprvé v životě a musím říct, že jsem byla překvapená. Docela jsme si pokecaly o životě. Ale jediné, co mi na ní vadí, jsou ty pozdní příchody," míní modelka.

Jak se soutěžící popasovali s vařením a co všechno si mezi sebou řekli, se dozvíte již 30. srpna od 20 hodin na Televizi Prima a TV Joj.

Fotogalerie
4 fotografie