Další díl se nenatáčel u nikoho z celebrit, ale vařilo se u paní Ludmily na statku v Mělníku. Ta má v show dělat tzv. soudčího rozhodce nebo-li prostředníka mezi účinkujícími. Celebrity si tentokrát rozdělily svou práci napůl. První chod a dezert vařila Dolly Buster a slovenská zpěvačka Eva Máziková měla na starost hlavní jídlo.

Bartošová se pohádala s Mázikovou

Dolly Buster vařila thajské polévky, jednu s krevetami a druhou s kuřecím masem, recept na malinový dort se šlehačkou měla pornohvězda od svého milence. "Hlavní chod vařila Eva a dostala hroznou kritiku od Ivety, došlo to tak daleko, že se zase pohádaly," postěžovala si na napjatou atmosféru Buster.

V televizní show o vaření se totiž sešly dámy, které k sobě doposud nenašly sympatie a navzájem se v pořadu pomlouvají. Jako první vše rozpoutala slovenská milionářka Mojsejová, když o Dolly Buster prohlásila, že je to prostitutka a šňupala u ní na terase "bílý prášek". Pak Buster vrátila Mojsejové úder, když ji nazvala uklízečkou a tlustou cikánkou. Nyní se Bartošová opřela do slovenské zpěvačky Evy Mázikové, protože se jí nezdálo jídlo, které uvařila, nechutnalo jí to a dokonce ani nesnědla dezert od Buster.

Iveta si vylévala vztek, s vínem se tomu dalo zasmát

"Když se člověk napil vína, tak se tomu dalo zasmát, protože, co předvedla zase Iveta, to jinak ani nešlo. Iveta si na Evě vylévala vztek, spíše šlo o konflikt mezi dvěma dámami, než o jídlo. Vzhledem k tomu, že Iveta nevařila vůbec, tak v tom byl ještě větší paradox, ale někteří lidé jsou opravdu směšní," řekla se smíchem Blesk.cz Dolly Buster.

Fotogalerie
4 fotografie