Při natáčení kulinářské show Čápi s mákem přišla ve čtvrtek řada na Ivetu Bartošovou. Zpěvačka měla ve svém domě v Uhříněvsi pohostit ostatní celebrity. Iveta ale nepustila televizní štáb přes práh svého domu. Natáčení se tak konalo v domě její právničky. Zpěvačka si ještě před tím stihla zaběhat a vůbec neřešila, co si ostatní o ní pomyslí.

Iveta máčela palec v polévce

Když se začalo natáčet, Bartošové se stále nezdály ony nudle do polévky. Hystericky tak stopla několikrát natáčení, kvůli tomu, že nebyly dovařené. Příprava obyčejného vývaru se protáhla na hodnu. Hosté začali být pomalu nervózní. Když Iveta konečně přispěchala se svou polévkou, držela talíře tak, že si v nich smáčela palec. "Iveto, ten prst by v mé polévce neměl být," ucedila Slovenka Eva Máziková.

Nejsem žádná celebrita

Když se jí ostatní ptali, proč jako celebrita dělá sama nudle, což ocenili, Bartošová jen pípla, že přeci není žádná celebrita. To, že za ni nudle dělala její právnička ale zapomněla přiznat.

Ostatní nutila tančit za zvuku Heja, heja

Není tajemstvím, že si Iveta při ochutnávce vína, které hostům otevřela, dala více jak jednu skleničku. Možná proto po večeři své hosty nutila, aby si s ní za zvuku Heja, heja zatancovali. Nakonec byli všichni rádi, že už natáčení skončilo.

Navíc si zpěvačka během dne zapálila několik doutníků a ty pak voněly v kuchyni místo obvyklého jídla. Podle zdroje ze štábu se Iveta ke sporáku postavila jako na pódium – v deseticentimetrových podpatcích a měla k ruce dva pomocníky. Svého producenta Jarka Shimiho a jeho přítele.

Fotogalerie
4 fotografie