Iveta se chce oprostit od všeho, co ji poslední dobou tak tížilo. Tím všechno hlavně myslela svého manžela a jeho dluhy. Ten ale tvrdí, že pro Ivetu by udělal první poslední, a to, že ho opouští, je její životní chybou. Bez něj to prý v životě ani v kalných vodách českého showbyznysu nezvládne.

Bartošová si bez manžela užívá

"Je mi jí moc líto. Je mi z toho velmi smutno. Nikdo jí nenašeptává. Ona se takhle nesmyslně ničí. Když jsem si ji před dvěma lety bral, šel jsem do toho se srdcem na dlani a celou svojí láskou, jaké jsem schopen. Nejsem zhrzený, byl to pro mě ale obrovský šok," říká na kopačky od své ženy Pomeje.

A právě zpátky na výsluní se chce nyní Iveta dostat ostošest! Vydá novou desku, neustále si krátí nebo prodlužuje vlasy, hubne a stylizuje se do mladistvé popové hvězdy, která dělá heja heja. To, že se Iveta chce vrátit zpátky do práce, na tom samozřejmě není nic špatného, ale proč to dělá s cigaretou a pivem v ruce?

Navíc jí na Slovensko doprovázel její nový guru Shimi, který pro ni "hit" Heja Heja vymyslel. Toho také Bartošová na fotce objímá, ale stále by to pro ni měl být cizí muž. Zatím mu ale plně důvěřuje a věří, že s ním v zádech uspěje. Jediné, co celou věc jistí, je to, že je Shimi gay. Jinak by hrozilo, že by se Iveta znovu zamilovala do nesprávného muže. Ale proti gustu žádný dišputát. Snad ji Shimi vrátí zpátky do života a neklesne s ním ještě hlouběji do zapomnění její kariéry úspěšné zpěvačky.

Fotogalerie
3 fotografie

Natáčení s Dolly Buster

Iveta přijela v úterý na Slovensko do Košic natáčet nový pořad o vaření Čápi s mákem. Bude to show plná jídla, pití a emocí, kterou TV Prima chystá ve spolupráci s TV Joj. Pět známých osobností z nejrůznějších sfér se utká v kulinářském souboji.

V show se tak kromě Bartošové objeví i Agáta Hanychová, Jiří Krampol nebo slovenská kontroverzní milionářka Nora Mojseová. Třešničkou na dortu je pak účast porno hvězdy Dolly Buster!

Kromě pětice hlavních celebrit se v pořadu objeví zajímaví hosté, zábavná překvapení, ale i šokující odhalení. Slavní soutěžící budou bojovat o výhru 250 000 korun. Částka poputuje na charitativní účely. Pořad bude TV Prima vysílat už od 30.srpna každý všední den, kdy na TV Nova poběží Talentmania.