Podle informace serveru Blesk.cz připravuje Prima společně s TV Joj novou reality show, kde se pět známých osobností z nejrůznějších sfér utká v souboji. Celebrity se mezi sebou střetnou v různých disciplínách, např. vytváření nejkrásnější atmosféry večera s pohoštěním. Fantazii se prý meze nekladou!

"Ano, připravujeme nejlepší Česko-slovenskou kuchařskou show," potvrdila Blesk.cz tisková mluvčí TV Prima Jana Kocová, která se k bližším informacím odmítla vyjádřit.

Bartošová, Hanychová a spol.

V kulinářské show, která dostala pracovní název Čápi s mákem, by se podle našeho zdroje měla objevit Iveta Bartošová, Agáta Hanychová, Jiří Krampol nebo slovenská kontroverzní milionářka Nora Mojseová (před lety na Slovensku běžela reality show Mojseovci, kterou Nora vymyslela se svým manželem Braněm, pozn. red.). Uvedená jména televize Prima nevyvrátila ani nepotvrdila.

Kromě pětice hlavních celebrit se v pořadu objeví zajímaví hosté, zábavná překvapení, ale i šokující odhalení. Slavní soutěžící budou bojovat o výhru 250 000 korun. Částka poputuje na charitativní účely.

Další návrat na výsluní

Pro Ivetu je to další šance, jak se opět dostat na výsluní. Zatím co před rokem a půl vsadila na taneční umění a zabodovala ve slovenské soutěži Let´s dance, tentokrát se rozhodla proslavit kuchařským uměním. Zda Bartošová do show opravdu naskočí, se dozvíme za pár týdnů na Primě.

Fotogalerie
4 fotografie