O syna Ladislava Štaidla (64) se teď stará Ivetina právnička JUDr. Ivana Kejmarová ze Sluštic. Tam Blesk Artura také vyfotografoval, jak s kufrem na kolečkách opouští dům a s Ivetiným řidičem Martinem Wolfem odjíždí domů do Uhříněvsi.

Jestli Artura doma přivítala Iveta, se neví. Auto zajelo rovnou do garáže. Potom se Artur na chvilku ještě vrátil k brance, aby vybral schránku, a pak zmizel. Malý Štaidl má zítra odjet na rockový tábor. Tam ale jede jen díky mecenáši Pavlu Páskovi.

Fotogalerie
4 fotografie

„Tábor jsem zaplatil já. Jirka mu dal k Vánocům bubny, a tak se Artur těší, že bude s ostatními dětmi hrát,“ řekl Blesku Pásek a dodal: „Jen mám strach, aby ho tam Iveta skutečně dopravila a aby neskončil zase u právničky.“

Na tábor, nebo k právničce?

Z právničky Kejmarové si Iveta podle Páska udělala kamarádku a strávila u ní předminulý víkend. Tam prý sepsaly žádost o rozvod, kterou hned v pondělí Iveta podala u soudu.„Kejmarová je také rozvedená, tak z ní zřejmě Iveta čerpá sílu,“ řekl nám Ivetin dobrý známý.

Jestli Artur skončí na táboře, nebo zase u právničky, se neví. Jisté ale je, že s mámou do konce prázdnin už nebude. Ta má prý teď kšefty na Slovensku a čas na syna jí nezbývá. Poslední týden v srpnu stráví Artur se svým otcem u moře.