Iveta ale bez udání důvodu na natáčení TV Prima nedorazila. Jak Blesk zjistil, vyměnila ho za kadeřníka. Z domova sice v neděli vyjela tak, že by natáčení ve studiu bezvadně stihla, auto s řidičem ji ovšem vysadilo před kadeřnickým salonem.

Bartošové je zřejmě úplně fuk, že by mohla za nedodržení smlouvy zaplatit Primě až půl milionu korun. Když televize odmítla Bartošové zpěváka Šimiho , místo před televizní kameru usedla zpěvačka před zrcadlo a nechala se stříhat, barvit a foukat.

S novými vlasy nový život

Výčitky, že se k něčemu smluvně zavázala? Tak ty prý rozhodně nemá. Radost z prodloužených vlasů má totiž obrovskou a zrušit Primu za to prý rozhodně stálo. „S každou velkou změnou v životě měním účes,“ vysvětlila Blesku Iveta. Když v listopadu poprvé vyhodila manžela Jiřího Pomeje z domu, nechala se ostříhat nakrátko. „Moc se mi ulevilo. Jako kdyby ty vlasy odešly s ním,“ libovala si tehdy.

Fotogalerie
7 fotografií

Teď se rozvádí, vlasy si navázala a zase říká: „Cítím se úžasně. Jako kdyby s těmi vlasy přišel nový život.“ Dlouhé vlasy prý také jdou skvěle k nové písni Heja heja, kterou pro ni napsal Jarek Šimi. „Mám z ní velkou radost, protože je strašně poslouchaná na internetu,“ libuje si Iveta.

Ostudu zachránila Hanychová

O tom, jak posměšně o jejím hitu hovoří její kolegové, ale raději mlčí. Bartošová si svým novým sestřihem sice udělala radost, ale zároveň způsobila obrovské problémy Primě.

„Sháněli na poslední chvíli náhradu. Naštěstí tu ostudu zachránila Agáta Hanychová. Jirka Krampol je z toho otrávenej, Iveta se mu ani neomluvila. A co se týče mě, tak mezi mnou a ní vyrostla patnáctimetrová zeď, a to jsme byli velmi dlouho velcí kamarádi,“ svěřil se Blesku Krampolův manažer a fotograf Miloš Schmiedberger.