Prima je jednáním Bartošové šokována. „Jsme znechuceni nesolidním jednáním paní Bartošové,“ řekla Nedělnímu Blesku tisková mluvčí Jana Kocová. Ivetě navíc hrozí mastná pokuta. „Zaplatí veškeré náklady, které činí až půl milionu korun,“ řekl zdroj z Primy.

Ivetiny vrtochy Primě dělají velké starosti. Televize hledá za blonďatou zpěvačku náhradu a na poslední chvíli, ještě k tomu v létě, je to velmi složité. „Najít člověka, aby byl zajímavý a měl zvučné jméno, je skutečně tak narychlo velice těžké,“ dodala Kocová. Podle informací Nedělního Blesku vedle Krampola by místo Ivety mohla zasednout Agáta Hanychová (25).

Bartošová bude za neúčast platit

Ivetě ale tento nezodpovědný krok hned tak neprojde. „Smlouvy jsou udělané tak, že v případě, že se Iveta z neopodstatněného důvodu nedostaví, zaplatí veškeré náklady,“ řekl Nedělnímu Blesku stále ještě dosavadní producent Ivety Pavel Pásek.

Na pořadu totiž pracovaly desítky lidí celé čtyři neděle. Točilo se v jejím rodném Frenštátě pod Radhoštěm, s jejími blízkými a známými a dokonce kvůli pořadu byla natočena se skupinou Walda Gang a Ivetou píseň Eldorádo. „Jsem rád, že k tomu došlo teď. Iveta by tohle samé udělala stejně za tři další týdny. Nechci s ní mít už nic společného,“ prohlásil Pásek s tím, že na Primě bude mít Iveta už provždy rozhodně utrum. „Jsou na ni tak naštvaní, že mně doslova řekli, že má smůlu,“ dodal Pásek.

Fotogalerie
2 fotografie

Zpěvačka se urazila

Pomeje ale není pravý důvod, proč Iveta nechce vystoupit. Umínila si totiž, že v pořadu nechce Pomeje, ale místo něho neznámého Jarka Šimiho, který pro Ivetu složil nový hit s názvem Heja, heja. Toho Prima ale rázně odmítla. „Je naprosto neznámý, v životě nic nedokázal a u nás nemá co dělat,“ zamítli Šimiho Ivetě na Primě. Ta reagovala svým obvyklým způsobem: ,,Když nesmí v pořadu být on, nebudu tam ani já,“ urazila se.

Možná je šlechetné, že chce vynést na výsluní neznámého Šimiho, má to ale jeden háček: „Když se na natáčení nedostaví, bude muset zaplatit veškeré náklady, Prima už ji nikdy neobsadí a navíc přijde o televizní kšeft, který neměla bezmála rok,“ řekl náš zdroj z Primy.