Češi jako národ ateistů mají k nahotě všeobecně velmi benevolentní přístup. Takže: Iveto, jdi do toho!

Čechy ve valné většině zveřejňované akty celebrit nijak nepohoršují. Jak vyplývá z exkluzivního bleskového průzkumu společnosti SANEP, který byl vyhotoven pro deník Blesk na reprezentativním vzorku 806 dotázaných, zveřejněné akty našich zpěvaček, modelek a hereček vyloženě vítá 8,9 % dotázaných. S chutí se pak na takové akty podívá 14,9 % dotázaných a téměř jedné čtvrtině dotázaných je to jedno.

Jaký je váš názor na zveřejňování aktů našich zpěvaček, hereček a modelek?
Autor: Infografika Blesk

Ostudu mít z nahoty nebude

Ostudu si tím, že se svlékne, Iveta Bartošová udělá jen u málokoho. Jako pobuřující vnímá akty našich celebrit pouze 3,7 % respondentů, odsuzuje je pouze 1,1 % dotázaných a jako ubohé a ponižující je vnímá již větší skupina populace, 6,3 % respondentů.

V celkovém souhrnu lze říci, že nadpoloviční většina Čechů vnímá akty našich celebrit velice pozitivně, což napovídá o tom, že Češi rozhodně nejsou žádní puritáni a k nahotě přistupují velice benevolentně. V případě Čechů a jejich pozitivního přístupu k nahotě rozhodně přispívá i skutečnost, že jsme národem ateistů, což potvrdil i nedávný průzkum společnosti SANEP. Akty známých hereček, zpěvaček a modelek v českých médiích tak Čechy rozhodně nešokují a jsou vnímány naopak jako nedílná součást showbyznysu. Na akty našich celebrit se přitom rád dívá stejný počet žen jako mužů.

Fotogalerie
2 fotografie