„Artur je tlustý, neumí žádné jazyky, nesportuje, nehraje ani na žádný hudební nástroj. Mít dítě s Ivetou Bartošovou byla obrovská chyba,“ pronesl Štaidl v nedělním vysílání rádia Frekvence 1. Štaidl svého syna ponížil pod celým národem. Ti, co to neslyšeli, si o tom určitě přečetli. Artur má sice teď prázdniny, co mu ale asi řeknou spolužáci, až se v září vrátí do školy? A jak tato slova mohou poznamenat třináctiletého kluka, který je už v pubertě?

Mstí se Štaidl Ivetě?

„Nic horšího rodič svému dítěti nemůže udělat, než ho ponížit. A je jedno, jestli před jeho kamarády, rodinou nebo před celým národem,“ řekla Blesk.cz Tamara Cenková, která byla slovy Ladislava Štaidla naprosto šokovaná. „Pokud rodič takto přemýšlí o svém dítěti, tak mu poškodí sebevědomí na celý život,“ popisuje možné následky Cenková. „Každý by měl dítěti to nejlepší ze sebe. Nevím, co pro pan Štaidl udělal pro to, aby Artur uměl anglicky, nebo aby nebyl tlustý. Já osobně si myslím, že se přes Artura asi mstí Ivetě,“ nedovede si vysvětlit Štaidlovo chování psycholožka.

Zřejmě Štaidl zapomněl, že Artur je i jeho syn. Z jednoduchých genetických počtů je jasné, že geny dítě dostává jak od matky, tak od otce. „Oba byli příčetní, když si dítě pořizovali. A dítě počali nejspíše proto, že to oba chtěli,“ podivuje se nad přístupem Štaidla Cenková a současně dala Arturovi radu, jak se s takovýmto útokem na jeho osobu vyrovnat: „Arturovi teď pomůže to, že si řekne, tak já mu ukážu. A začne na sobě pracovat. Pokud ne, bude tím trpět po celý život.“

Čtenáři Blesk.cz: Štaidl je hov*do

Drsné slova Ladislava Štaidla pořádně nadzvedla také čtenáře Blesk.cz, kteří se do Arturova otce pustili v diskuzi pod články nevybíravým způsobem. Odmítnutí a zavržení absolutně převažuje. „Ten rozhovor jsem si poslechla a Artura lituji ještě víc než dřív. Jakoby nestačilo, že má mámu labilní alkoholičku, on musí mít i otce DE*ILA. Protože jenom naprosto neempatické ho*ado se dokáže o vlastním dítěti, které je navíc v dost citlivém věku, takto vyjádřit v médiích,“ napsala mezi stovkami jiných uživatelka s přezdívkou matahari.

„Pan Štaidl neměl o Arturovi s novináři mluvit. Stačí, když se stále mluví o Arturově matce a to dost nechutně. Teď si má číst i o sobě, navíc úvahy od svého otce ? Taky by se mohlo stát, že tentokrát Artur zanevře na svého otce definitivně a to po zásluze,“ napsal čtenář sharp.

Fotogalerie
1 fotografie