Na to vše odpovídal Ladislav Štaidl v pořadu radia Frekvence 1 Pressklub, kde byl včera od 17 hodin hostem.

Skladatele dnes stále nejvíce překvapuje to, že Iveta něho odešla, aniž by využila nějakou nabízenou pomoc. „Za zlé jí mám to nebo za hloupost považuji to, že prostě ode mne odešla s tím klukem, ačkoliv jsem jí nabízel, že může zůstat že si každý povedeme svůj život,“ svěřil Štaidl. bylo optimální řešení, které jsem navrhl, ale Iveta samozřejmě měla že – a to byla teda moje chyba, předem podotýkám – ona prostě všechno zvládne sama, že nikoho nepotřebuje. A chyba moje byla v tom, že jsem všechno dělal za ni,“ pokračoval klidným hlasem muzikant.

Iveta nevěděla nic o životě

„Ona vůbec nevěděla nic o životě, o složenkách, o pojistkách, o těch každodenních problémech, který má každý normální člověk,“ dodal Štaidl. Ten dokonce řekl, že Iveta svým chováním okrádá syna Artura. „Nabídl jsem, že zaplatím celou hypotéku na dům v Uhříněvsi, když ho Iveta přepíše na Artura. Ona ale nechce,“ svěřil se Štaidl.

„Myslím si, že Artur té mámě jednou vyčte to, že jsem permanentně nabízel pomoc absolutně nezištně a to financování toho všeho, že to máma odmítala. Ona ho vlastně… On zjistí, že ona ho okradla,“ vysvětlil svůj názor muzikant s tím, že Iveta bude mít návrat do showbyznysu pořádně těžký. „Je otázka, jestli je schopná vydržet psychicky ten tlak a ten nápor. Já jsem si naštěstí za tu dobu, co jsem pracoval, vydělal tolik, že nepotřebuji už prostě dělat showbyznys,“ dodal Štaidl.

Fotogalerie
2 fotografie