Fakt, že vysoké částky Playboy neplatí, Blesku potvrdil i jeho šéfredaktor Vlado Olexa. „O paní Bartošovou stojíme a doufám, že se dohodneme na focení pro prosincové vydání. Honoráře se pohybují od nuly, protože ne každá dáma to dělá pro peníze, nýbrž pro prestiž anebo jako posun v kariéře,“ vysvětlil Olexa.

Miliony ať Bartošová nečeká

Modelky jsou obvykle rády, když dostanou aspoň třicet tisíc korun. Je tedy možné, že by díky focení Bartošová získala miliony, jak si tak moc přeje? Tolik určitě ne! A hlavně je tu jeden honorářový háček… „Neznamená to, že to bude v penězích. Může jít o dlouhodobou spolupráci i jiné další nefinanční řešení nebo inzertní stránky pro sponzory,“ upřesnil Olexa.

A v tom to je! Pokud totiž Iveta chce nebo potřebuje peníze, takhle se velké částky nedočká. Na milionové ocenění své nahoty by si nejspíš musela sehnat sponzora…

Co národ ještě neviděl?

To už se ale nelíbí producentovi Bartošové Pavlu Páskovi. „Honorář musí být adekvátní, jinak do toho Iveta nepůjde. O to se postarám,“ řekl. „A nejde jen o honorář, ale i o umělecké zpracování. Rozhodně to nebude žádné porno ani moc odvážné fotografie, které už se k jejímu věku nehodí,“ uzavřel.

Producent sice odvážné fotky zakázal, ale co jiného než právě takové snímky může Iveta nabídnout? Vždyť národ už (v Blesku) viděl její prsa, nechala si vyfotit i zadeček na masáži. Iveto, potřebujete s Jirkou Pomeje kvůli dluhům peníze rychle a na ruku? Potřebujete! Tak se spoj s Bleskem! A navíc máš záruku, že tě uvidí stovky tisíc čtenářů nejprodávanějšího deníku v zemi!

Fotogalerie
4 fotografie

Iveta už trénuje sexy pózy

Bartošová nabídku Playboye vzala vážně a dokonce už si začala nacvičovat sexy pózy, i když zatím jen oblečená. V minisukni a odvážném výstřihu špulila rtíky pro objektiv fotoreportéra Blesku. „Byla ráda, když jsem ji dirigoval do různých poloh,“ svěřil se fotograf. „Kdyby se místo pro Playboy rozhodla pro Blesk, rád ji nafotím. Už s ní umím zacházet,“ dodal.

Ostatně focení pro Blesk by měla Iveta i její tým úplně bez starostí. „Při focení pro Playboy se modelky často podílejí na jednáních se sponzory,“ shodují se krásky, které se už pro časopis obnažily. To by Ivetě v Blesku odpadlo.

Navíc podle informací Blesku americký vydavatel Playboye, pod něhož spadá i česká mutace, příliš o focení celebrit nestojí. Už proto, že se nikdy na rozdíl od obyčejných modelek nechtějí odhalit úplně. A to je i případ Ivety. „Připadám si teď naprosto skvěle, ale tohle bych nikdy neudělala. Na to jsem soudná a navíc mám malého syna,“ řekla Blesku Bartošová.