"Ano, byla to krize, kdy odbyl čtvrtý rok našeho vztahu. Objevily se nějaké věci, které nás na chvíli rozpojily," přiznala rozchod s Ivou v nedávném rozhovoru pro Aha! Aneta, která vzápětí dodala: "Ale teď už jsem zase šťastná."

A není divu, už několik týdnů se po jejím boku objevuje zrzavá herečka Marie Štípková, která hrála hlavní roli ve snímku Anglické jahody. A právě mladá zrzka byla důvodem, proč Aneta po čtyřech letech ukončila vztah s ředitelkou hudebního vydavatelství Ivou Milerovou a odstěhovala se z jejího bytu do svého na Letné.

"Marie si svou orientací nebyla jistá, v minulosti prožila pár krátkých románků s muži. Ale když se víc sblížila s Anetou uvědomila si, kde je její místo," tvrdí hereččin kamarád.

Seznámil je Tomáš Klus

Kde se holky sblížily není jisté. Ale vzhledem k tomu, že Langerové velmi dobrý kamarád, zpěvák Tomáš Klus s Marií studoval v jednom ročníku na DAMU, hráli spolu hlavní role v absolventskému představení Racek od Čechova v pražském studentském divadle DISK a potkali se i při natáčení filmu Anglické jahody, je velmi pravděpodobné, že to byl právě Tomáš.

"Aneta i Marie jsou moje velké kamarádky a s oběma velmi rád pracuji," tvrdí Klus.

Pivo a tupý výraz, přednosti nové milenky?

Sympatická zrzka pochází z Českého Těšína, je absolventkou gymnázia a pražské DAMU a zahrála si ve filmech anglické jahody a Chyťte doktora! Ze sportu dává přednost softballu, který hrála i závodně a závodně jezdila vodu (vodácký víceboj P–5).

Na svých internetových stránkách divadla Disk, kde Štípková hraje, píše, že k jejím zálibám patří četba a alkohol. A bez čeho by se také herečka v životě neobešla? "Kamarádi, literatura na vysoké intelektuální úrovni, pivo, tupý výraz, pivo, chytré řeči, tanec (svatého Víta)," s trochou nadsázky popsala své životní priority a touhy.

Fotogalerie
8 fotografií