Lucie Králová získala korunku pro nejkrásnější dívku ČR za rok 2005. Porotu tehdy zaujala nejen svou krásou, ale zajisté i svými vnadami. Její neuvěřitelné proporce totiž jen stěží přehlédnete!

Od jejího korunování sice uběhlo již 5 let, ale tahle maminka dvou dětí mnoho na kráse neztratila. Navíc ji zůstalo i její bujné poprsí. A má být na co pyšná! To, pro co si některé hvězdy chodí k plastickým chirurgům, má Lucie od přírody.

Lucka před soutěží Miss pracovala jako asistentka v advokátní kanceláři, po soutěži se věnovala modelingu. Má syna Roberta (3,5)a Richarda (1,5). Nyní je v rozvodovém řízení s manželem, vlivným podnikatelem Zdeňkem Kaufmannem (38). Za rozchodem Králové údajně stojí manželova opakovaná nevěra.

Rozhovor a exkluzivní fotografie Lucii Králové najdete v plavkovém speciálu Blesk magazínu již 2. července! V něm mimo jiné narazíte i na dalších osm krásek a dva krasavce. Těšte se na moderátorku Evu Decastelo, modelku Martinu Dvořákovou a další osobnosti českého showbyznysu.