Připustila, že odhalila manželovy nevěry. Rozvod bude zřejmě velmi drsný. Hemží se to dalšími obviněními. „K těm věcem se zdráhám cokoli říct. Chci ochránit sebe a své děti,“ řekla Blesku miss s cejchem smrti, které osud mnoho štěstí nedopřál.

Králová má s manželem dva syny

Se Zdeňkem Kaufmannem žila Lucie Králová čtyři roky. Byl to její nejdelší vztah poté, co jejího přítele Václava Krejcárka (†34) zastřelila jeho žena. Kaufmanna si Králová vzala předloni v létě, když už s ním měla dvouletého syna Roberta. Rok po svatbě k němu přibyl druhý syn, Richard. O tom, že je manželství missky v troskách, se ale spekulovalo ještě než podruhé otěhotněla. „Ne. My jsme předtím krizi neměli.

To bylo zrovna docela fajn období. Druhé dítě nebylo náplastí. Věci začaly haprovat až během mého druhého těhotenství,“ svěřila Blesku Králová. „Zdeněk se choval vždycky dobře. To se ale netýkalo nevěr,“ upřesnila, že ji manžel podváděl, když čekala druhého syna.

Miss Králová se odstěhovala k rodičům

Králová se odstěhovala do Teplic, odkud pochází a kde žijí její rodiče, takže jí maminka může pomáhat s dětmi. Mezi tím se odehrává válka mezi jejím rozvodovým právníkem a právničkou jejího manžela. A v rámci toho padají velmi silná obvinění. Králová to Blesku nepopřela.

„Je to tak, že nechci popírat takový věci, stavět se k tomu. Chci ochránit sebe a ty děti. Zdráhám se k tomu vyjadřovat ze svých vlastních důvodů. Nerada bych s dětmi spadla do totální žumpy,“ svěřila emotivně bývalá miss.

Život miss s cejchem smrti

Fotogalerie
1 fotografie