Blonďatá Štefánková se coby moderátorka objevila na nedělním otevření nové restaurace v pražských Žlutých lázní. Nikdo ji ale nevnímal. Všichni se soustředili na to, co s ní dvojnásobné těhotenství udělalo.

Sama Štefánková za svou hubeností vidí starost a péči o dva syny - Reného (5) a Ericka (4), které má s manželem Reném Tauberem. "Žádné diety nedržím, starám se o dva malé syny, takže tím se vysílím dost, ale děti mě moc těší a dělají mi radost, nyní chodí do školky a zvládají to skvěle," řekla Blesk.cz Jana Štefánková, ktere sice mateřství dává zabrat, ale zato obrovsky naplňuje.

Štefánková  bere moderování akcí spíš jako odreagování od každodenního života a také možnost objevit se ve společnosti přátel. Na akci se tak měla možnost po dlouhé době setkat se zpěvačkou Darou Rolins, která se minulý týden vrátila z dovolené na Kanárských ostrovech. Tam trávila dny se svou kamarádkou manažerkou a s dcerou Laurou.

Nafocení kalendáře se nebrání

Moderátorka a bývalá playmate minulý rok rozjížděla svůj vlastní byznys v odvětví etikety stolování a dobrého stylingu v oblékání. Podle jejích slov se jí v práci velmi daří a už má slušnou řadu stálých klientů. "Děláme semináře jak v Čechách tak v zahraničí, máme hlavně českou klientelu, takže už i lidé u nás se zajímají o etiketu, což je dobře," dodala Štefánková.

Na otázku jestli by ve svém věku ještě nafotila nějaké decentní, lehce odhalené fotky odpověděla s váháním. "Víte záleželo by pro koho by to mělo být, už více podnikám a ta doba, kdy jsem byla tváří jiných produktů je za mnou a záleželo by to opravdu na konkrétním projektu, například nějaký kalendář pro nadaci, ale opravdu nevím, jak bych se rozhodla."

Fotogalerie
4 fotografie