Dara Rolins se nedávno na moment objevila v Bratislavě, aby pokřtila nový klub a věnovala krátké vystoupení přítomným hostům. Za půlhodinu si sice řekla o neuvěřitelný honorář 3 500 euro, ale alespoň si udělala chvíli čas na rozhovor a prozradila tak něco ze soukromí. Dara vyprávěla nejen o strachu z Adely Banášové, ale i o svatbě, plánování druhého dítěte a plánech v podnikání.

Proč jste odmítla moderovat po boku Leoše Mareše show Talentmánia, kterou připravují televize Markíza a Nova?

Stopli jsme to hned v úvodu, protože ... Myslím si, že každý, kdo by chtěl konkurovat Adele, je blázen (úsměv).

Pro média jste se vyjádřila, že váš partner Matěj Homola vás již několikrát požádal o ruku? Proč jste to odmítla? Neuvidíme vás ve svatebních šatech?

Já to celé uvedu na pravou míru. Řekla jsem, že můj Matěj má mnohem konvenčnější názor na svatbu a pokud by bylo na něm, tak by určitě proti svatbě obecně nic neměl. Ale nevím, jestli proti naší - tak daleko jsme se v našich úvahách nedostali. O ruku mě však nikdy nepožádal a myslím si, že k tomu ani nedojde, protože zná můj názor na svatbu a já po svatebních šatech netoužím.

V poslední době se hodně hovoří o těhotenství Simony Krainové, která je vaší nejlepší kamarádkou. Máte radost?

Simonce to ze srdce přeji a mám velkou radost z toho, že bude také maminka. A už teď vymýšlíme, kam spolu budeme jezdit na dovolené.

Daro a co vy? Plánujete druhé děťátko?

Určitě ano. Ale zatím je to v nedohlednu, protože minimálně takové dva roky bych si chtěla Lauru užít. Nyní s ní začíná být největší sranda (smích).

Mluví se i o tom, že se chystáte rozjet podnikání. Chcete se už zpěvu věnovat méně?

Rozhodně se chci zpěvu věnovat i nadále, ale pracuji na několika věcech najednou. Právě teď dáváme dohromady materiál na nové album. Už mám natočené tři věci. Takže jsme tak střídavě zavření ve studiu a zároveň i v ateliéru, protože jsem si vymyslela takový nový způsob realizace. Ano - jde o podnikání.

Můžete prozradit, v jakém směru?

Více méně to vzniklo z nějaké vnitřní potřeby. Už několikrát mi bylo navrženo realizovat se jako módní návrhářka, ale v rámci módy mě to úplně nelákalo, protože mám pocit, že v módě se dá vybrat. Jednoduše, i v Čechách, i na Slovensku je těch značek poměrně dost. Ale pokud jde o nábytek - tak jsem měla takový menší zasekne, protože jsem si říkala, že zde neexistuje nějaký střed. Jsou tu věci buď levné, nebo věci strašně drahé. A upřímně řečeno - nechci žít do konce života v jedné sedačce, protože za ni třeba vysolím půl milionu. To mě nebaví.

Takže se chystáte přijít na trh s něčím převratným?

Ano, chtěla bych přijít na trh s něčím, co je pěkné, kvalitní, ale mohou si to dovolit i normální mladí lidé.

Už máte vymyšlenou i značku?

Vše mám již vymyšlené (úsměv). Úplně všechno. Takže vám to brzy velmi ráda představím.