Simona těhotenství úpěnlivě tajila několik měsíců. Mlžila, ve společnosti se objevovala vždy jen ve volných modelech. Sexy a mini, ale přes bříško tajuplně volné. Kvůli těhotenství dokonce odstoupila ze slovenské verze taneční soutěže Let’s Dance, přestože tvrdila, že jí v pokračování brání poraněný kotník. Teď je ale všem dohadům konec.

Simona se totiž objevila na finále taneční soutěže i na následném večírku v modelech, které nelhaly. Červené šaty, které si Krainová oblékla, aby v nich na parketu zatančila, odhalily rýsující se mateřské bříško. Když se pak modelka objevila na party, bylo už všechno jasné. Doprovod jí totiž samozřejmě dělal její přítel Karel Vágner, který svým láskyplným chováním dosud tušené potvrdil, když Simoně něžně hladil bříško.

Dara se už těší na společné dovolené s dětmi

Radostnou novinu potvrdila slovenskému deníku Nový Čas už i Simonina kamarádka Dara Rolins (37). „Ze srdce jí to přeju. Mám velkou radost z toho, že bude taky maminkou. Už teď plánujeme, kam budeme jezdit na společné dovolené,“ nechala se slyšet Dara Rolins.

Zpěvačka se vůbec nediví, že Krainová tajila těhotenství do poslední chvilky. „Chápu ji. U ženy je důležité počkat do okamžiku, kdy je všechno stoprocentně jisté,“ řekla Dara pro server Čas.sk.

Odpočatá Simona v neděli jenom zářila. Před pár dny se vrátila z dovolené na ostrově Mauricius, kam odletěla se svou sestrou. Ještě před tím se však na veřejnosti stihla ‚nenápadně‘ pochlubit nádherným masivním prstenem. Dá se předpokládat, že svatba s Karlem Vágnerem na sebe nenechá dlouho čekat…

Fotogalerie
5 fotografií