Pár si hnízdečko pozvolna zařizuje podle představ a výhru už bere jako domov. „Vrátili jsme se do normálního života,“ říká Dana. Během dvou měsíců v domě však Honza s Danou museli řešit i pár drobných problémů.

Honza s Danou si svůj vyhraný dům v hodnotě 13 mil. Kč zařizují pozvolna. Do obývacího pokoje koupili pár dekorativních předmětů a závěsy na okna, které jim dlouho chyběly.

„Teď ještě čekáme na žaluzie,“ říká Nedělnímu Blesku Dana. Mnoho věcí si ale zatím nestihli zařídit. Například se nedostali ke změně trvalého bydliště. Také ještě nepoznali všechny sousedy. „Zatím se jen oťukáváme. Kolem je asi sedm baráků, a když jsme se šli seznámit, tak jsme skončili samozřejmě hned u prvních sousedů,“ usmívá se Dana.

Zabouchnuté klíče

Pár také musel řešit první drobné problémy. Jeden z těch větších se stal před několika dny. Honza s Danou si uvnitř domu zabouchli klíče, když šli na cigaretu: „Děti byly u babičky, takže nám neměl kdo otevřít. Museli jsme zavolat zámečníka, který přijel až po hodině a půl.“

Honza s Danou se kvůli podobným problémům rozhodli dům pojistit u pojišťovny Generali. Ta teď v případě náhlých nepříjemností vše vyřeší za Honzu a Danu, a to včetně zámečníka.

Nepříjemnosti páru způsobilo také počasí. Sněžení před pár dny doslova odřízlo obec Želivec, kde se dům snů nachází, od světa. „Chtěli jsme vyrazit za zábavou, zajeli jsme pro sestřenku na hlídání dětí, ale jak jsme se vrátili, tak už jsme po silnici nemohli kvůli sněhu odjet,“ dodává Dana.

I přes první drobné komplikace však z Honzy a Dany nevyprchalo ani po prvních dvou měsících ve vile nadšení z nového luxusního bydlení.

Fotogalerie
3 fotografie