Kráska Taťána je pohoršena. „Licence Miss World se samozřejmě prodává. Tady se potvrzuje pravidlo, že peníze jsou na prvním místě," řekla Blesk.cz Kuchařová. Ředitelka České Miss Michaela Maláčová (36), která včera odpovídala čtenářům blesk.cz na chatu, jí ale rozhodně oponuje. „Miss ČR prostě přišla o licenci na Miss World a hledat příčinu by měli začít v prvé řadě u sebe,“ poradila s chutí Maláčová. Zároveň jednoznačně popřela, že by za licenci na prestižní světovou soutěž musela zaplatit.

Taťáně nikdo nic neukradl, protože to nejde. Prostě Miss ČR po letech o licenci přišla a těžko se s tím smiřuje. České Miss byla licence nabídnuta a jsem za to vděčná. Licence se nekradou, nekupují, ale přidělují. Kdyby se licence dala koupit jako rohlík na trhu či v dražbě, učinila bych tak již před šesti lety. Ale tak jednoduché to opravdu není,“ vysvětlila Maláčová s tím, že jediné, za co skutečně zaplatila, byla letenka do Londýna.

„Sama majitelka Miss World Julie Morley mě první kontaktovala, aby mě pozvala na jednání do Londýna,“ uzavřela zřejmě jednou provždy Maláčová.

Faktem je, že Táňa Kuchařová, jediná držitelka titulu Miss World 2006, už nebude s Miss World spolupracovat. V prestižní světové soutěži se teď budou objevovat dívky České Miss rivalky Michaely Maláčové, která tuto skutečnost bere jako velké vítězství.

Michaela Maláčová na chatu se čtenáři Blesk.cz
Autor: Martin Sekanina