DOBRY DEN PANI MALACOVA...CHTELA BYCH SE ZEPTAT JESTLI JSTE S PANEM BAKALOU UZ MANZELE, JESTLI PLANUJETE JESTE I CTVRTE MIMINKO A JAK JE TO U VAS S PENEZMA MATE JE SPOLECNE? PTAM SE PROTO PROTOZE ME TO ZAJIMA JELIKOZ PRITEL/MANZEL VYDELAVA VIC. DEKUJI ZA ODPOVED A DRZIM PALCE DO ZIVOTA A HODNE ZDRAVI PREJI (PETRA VAVROVA) 
Manželé? Na to se mě prosím neptejte, dohodli jsme se, že to bude naší soukromou věcí. Děkuji za pochopení. Děti máme oba rádi, čtvrté neplánujeme, ale kdyby přišlo, bude vítáno :-0 Chápu váš dotaz na rodinné finance. Právě díky postavení mého muže je logické, že rodinné finance nechávám na něm.
Dobrý den Michaelo,moc Vám ve Vašem projektu Česká Miss fandím,už několik let bylo jasné, že Miss ČR ustupuje, ikdyž jsem četla mnoho článků, kde žurnalisté kritizovali první ročník České Miss,jako soutěži druhořadé atd. Přesto jste dokázala spoustu a vyšplhala jste se na vrchol! Chci se tedy zeptat, zda-li jste ze začátku uvažovala o ukončení Vašeho projektu Česká Miss. (JANA*) 
Děkuji. Nebylo to jednoduché. Opravdu začátek byl velké dobrodružství. Když se mě po úspěchu první České Miss ptali, zda bych do toho šla znovu, odpovídala jsem, že nevím. Je to spousta práce, odpovědnosti a velký kus štěstí na lidi kolem sebe. Tým České Miss je prostě pozitivní tým mladých lidí, kteří mají svou práci rádi. Bez srdce a nadšení se to dělat nedá. Necítím se na vrcholu, ale je to další stupínek k tomu, abychom se mohli dlouhodobě rozvíjet a stavět na pevných základech. Děkuji všem za pozornost. Přeji všem úspěšný a šťastný rok. Vaše, Michaela Maláčová
Je opravdu zajímavé, že Miss World vzešla z Miss ČR nad kterou VY ohrnujete nos.Chápu že je Vám to jedno..to jen můj názor. Nyní už Kuchařové její krásu a úspěch, který si koupit nedokážete, závidět nemusíte. (Hana Jarošová) 
Nikdy nad někým neohrnuji nos, popisuji jen věci pravým jménem. Nejsem ani závistivá, nemám důvod na nikoho a nic žárlit. Naopak jsem Taťáně tehdy vítězství přála, protože to přineslo motivaci pro všechny. Jednou to určitě vyjde i České Miss. O tom jsem přesvědčená. Jsem spokojená maminka tří dětí a svoje jsem si "užila". Proto mohu s klidným srdcem pomáhat dalším dívkám ke kariéře a sláve :=0 Spíše je v této souvislosti zajímavé, proč Miss ČR neudržela spolupráci s Miss World. Pro mě je to ocenění naší České Miss. Nic jsem si v životě nemusela koupit - ani slávu, ani licenci ani titul, apod. Chápu, že to některé lidi dráždí, ale s tím já nic nenadělám. Vám přeji, ať se Vám daří.
Dobrý den,Vy jste prostě činorodá,chytrá a tak se Vám vede.Vy byste byla úspěšná i bez p.Bakaly ve všom do čeho byste se pustila.Tána a Adamec jsou amatéři a vzali si moc velké sousto.dřív nebo později skončí.Vám přeji hodně úspěchů. (gábina) 
Děkuji. Česká Miss vznikla v době, kdy jsem Z. Bakalu ani neznala. Je dobré to očas připomenout. Kdo chce vidět realitu, tak ji vidí. Díky za podporu.
Myslíte si, že Vaše soutěž má vyšší prestiž než soutěž Kuchařové? (pepina) 
Pokud budu chápat prestiž z hlediska partnerů, zájmu diváků a zahraničních soutěží, tak si myslím, že ano. Pro mě je soutěž Miss ČR projekt Central Group a jejího spolumajitele. Pro mě je partner či v dobrém slova smyslu konkurent, majitel Miss ČR, pan Kunovský. Slečna Kuchařová, narozdíl od nás, žádnou soutěž, pokud vím, nevlastní ani nezaložila.
Jak je možné, že máte v soutěži neporovnatelně krásnější dívky než v konkurenční miss? (Petr ) 
Děkuji za názor. Nejsem objektivní, tak to nechám na divácích. Ale za naše finalistky mohu říct, že děláme, co můžeme a i ony se snaží být co nejlepší .-0
Dobrý den,co říkáte na dnešní "trendy míry" ženských křivek?když děláte konkurzy na miss není Vám někdy špatně z těch anorektiček? Je super že jste rozvíříla vody českých missek a vaši konkurenci přeji pevné nervy.Jste úspěšná a držím palce.děkuji hezký den (renata) 
Díky moc. Dělám to proto, že mě to baví a stále jsem přesvědčená o tom, že to má smysl. Naštěstí na castingy chodí hodně zdravých a normálních dívek, těch nezdravě hubených ubývá. Česká Miss míry nesleduje, naopak apeluji na dívky, ať žijí zdravě. Pevné nervy občas potřebuji, ale to potřebujeme všichni. I Vám přeji úspěch.
Je někdy těžké žít s dominantním mužem? Musíte se mu hodně podřídit? (Alena) 
To je zajímavý dotaz! Ano, žít s dominantním mužem je výzva, ale přináší to i mnoho pozitivního. Myslím, že jsem dost silná osobnost, která se vedle dominantních mužů umí prosadit - doma i v práci :-0
Dobrý den, zajímalo by mě, jestli může ve Vaší soutěži uspět i slečna, která nemá s modelingem vůbec žádné zkušenosti? Děkuji za odpověď a přeji hodně dalších úspěchů.  (Kikina) 
Určitě. Každá dívka, která má hezký vzhled a je osobnost, může uspět. Být Miss neznamená automaticky být modelkou. Musí tam být ještě něco navíc.
Dobry den, proc jste proboha ukradla licenci Tane Kucharove?? !! myslim si, ze Miss Ceske republiky ma rozhodne vetsi uroven, nez Česka Miss!!! dekuji za odpoved (Sandra) 
Hlavně klid :-0 Taťáně nikdo nic neukradl, protože to nejde. Prostě Miss ČR po letech o licenci přišla a těžko se s tím smiřuje. České Miss byla licence nabídnuta a jsem za to vděčná. Doposud mě to stálo šest let práce na České Miss a letenku do Londýna. Licence se nekradou, nekupují, ale přidělují. Váš názor na Českou Miss respektuji, naštěstí organizátoři Miss Universe a Miss World to hodnotí přesně opačně. A to je pro nás důležité a máme z toho radost. Děkuji.
Dobry den, jak si udrzujete tak stale stihlou postavu i po trech detech? Drzite nejakou dietu, nebo mate nejake zasady co se tyce jidelnicku? dekuji za odpoved  (Jana) 
Děkuji. Kdo má děti ví, že se po mnoho let s malými dětmi nezastaví. Jsem hodně aktivní, dodržuji zdravou životosprávu a hodně mám i v genech.
Neprijdou vam nektera devcata, ktera prijdou na casting ceske miss hloupa??!! (olga) 
Dobrý den. Ano, u některých uchazeček někdy nevěřím vlastním uším. Ale to se občas stává. Naštěstí jich není mnoho a je stále z čeho vybírat. Nezapomeňte také na to, že jsou opravdu mladé a mají před sebou celý život. někdy je to jen projev naivity a nezkušenosti.
Dobry den, podle ceho vybirate kandidatky na Ceskou Miss? Vsimla jsem si totiz, ze skoro vsechny divky v letosnim rocniku studuji VŠ a kdyz maji UK tak tim lepe!! ridite se i podle toho? (Hanka) 
Podle jejich celkové osobnosti. Nestačí jen vzhled, ale hlavně schopnost se prezentovat. Pravda je, že většina je studentek VŠ. Ale není to cílené, prostě to tak nakonec je. Jsou to zajímavé osobnosti, jsou mladé, ale o něco se snaží. A toho já si cením.
Slyšel jsem o Nadaci Zdeňka Bakaly, která bude poskytovat stipendia českým studentům na zahraniční univerzity. Proč se v ní angažujete?Najdete mezi soutěžícími České MISS nějaké, kterým byste stipendium poskytli?  (Jakub) 
Ano, Nadace Zdeňka Bakaly zveřejnila svůj program a bude podporovat nadějné studenty v jejich touze po vzdělání na zahraničních univerzitách. Oba si myslíme, že v životě je vzdělání jednou z nejdůležitějších a nejcennějších investic. První zájemci o stipendia se mohou hlásit již dnes, odborná výběrová komise složená z odborníků zástupců škol vybere letos v červnu první uchazeče. Pokud se přihlásí Česká Miss, budu moc ráda, ale tak jako ostatní uchazeči bude muset přesvědčit komisi o svých předpokladech a opravdovém zájmu.
Dobrý den, jak jsou pro vás důležité peníze? Kolik potřebujete pro svou potřebu na měsíc? Žila by jste chudým mužem? (Karel) 
Já vím, že většinu lidí štvu tím, že žiji s bohatým mužem. Kdybych se znala jen z médií, možná bych Maláčovou neměla ráda a ptala se na to stejné. Ale já se znám, mám už něco v životě za sebou a věřte mi, že peníze potřebuji na to, abych v tomto světě mohla přežít. Vše ostatní je navíc a je to dar. Svého muže mám opravdu ráda, vážím si ho a má spoustu jiných dobrých věcí, než peníze. Jo a ještě se mi líbí :-0 S chudým mužem bych uměla žít. Mám i tuto zkušenost. Děkuji.
Dobrý den, paní Maláčová, chci se zeptat, kdy budou zveřejněny oficiální fotografie finalistek? A zda je možné, v případě shody poroty s diváky, aby na MU a MW jela jedna dívka? Za odpověď děkuji (Ella) 
Dvanáct finalistek České Miss předstvíme v rámci kampaně na březnové finále. Ještě chvíli vydržte, prosím. Česká Miss 2010 zvolená hlasy diváků pojede na Miss Universe. Dívka, kterou zvolí během přenosu odborná porota, bude reprezentovat Česko na Miss World. Pravidla budou nastaveny tak, aby nedošlo ke shodě. Děkuji.
Dobrý den,paní Michaelo,četla jsem několik rozhovorů s Vámi a vždy jsem z Vašich odpovědí cítila,že jste tak trochu snob!preferujete většinou jen zahraniční věci,jako jídlo,oblečení atd.,připadalo mi to vždy jako byste opovrhovala,působilo to velmi nesympaticky ... nicméně Vám přeji hodně úspěchů ve Vašem podnikání a pevné zdraví. (Markéta) 
Dobrý den. Nevím jaké rozhovory čtete, ale pokud to na vás tak působí, je mi to líto. Snažím se odpovídat upřímně a většinou rozhovory dělám na téma práce, soutěže krásy apod. Nemám pocit, že bych veřejnosti předkládala seznam věcí, které mám či nosím. Mám ráda kvalitní a poctivé věci, nenakupuji podle značek a na odiv. Jsem si jistá, že je mnoho jiných lidí v Česku, o kterých se dočtete daleko více informací o tom, co nosí, v čem jeydí a kde tráví dovolenou. Myslím, že mezi ně nepatřím. Vám přeji hodně úspěchů.
Myslite, ze byste vyfoukla Miss Tatane, kdybyste nebyla zenou jednoho z nejbohatsich muzu v CR? (Andy) 
Taťáně jsem nic nevyfoukla! Miss ČR prostě přisla o licenci na Miss World a hledat příčinu by měli začít v prvé řadě u sebe. Už jen proto, že s tím můj muž nemá nic společného a navíc se licence nedá koupit. Věřte či ne. Kdyby to šlo, už bych ji měla 5 let.
Paní Maláčová,mají někde ve světě také dvě MISS? (sonipp) 
Dobrý den. Mají a nemusíme daleko, například na Slovensku. Druhý příklad je USA a mnoho dalších. Ve všech zemích jde hlavně o to, kdo z organizátorů drží jednu ze světových licencí - Miss World nebo Miss Universe. Česká Miss vznikla před šesti lety, když získala licenci na Miss Universe. Již tehdy jsem říkala, a zatím si stojím, že nejde o peníze, ale o získání důvery ze strany světového organizátora. Miss World také po nějakou dobu sledovalo situaci v Česku a teprve letos došlo k rozhodnutí zmenit partnera a dát šanci České Miss. Kdyby se licence dala koupit jako "rohlík" na trhu či v dražbě, učinila bych tak již před šesti lety. Ale tak jednoduché to opravdu není. Ano, po podpisu smlouvy platí každá země roční poplatek, ale všichni platí stejně. Držením obou licencí se stává Česká Miss jedinou mezinárodně licencovanou a respektovanou národní soutěží krásy v Česku. Proto z toho mám radost a je to přínos i pro všechny naše soutěžící. Mají tak jednoznačně více šancí. Děkuji za zájem a dotaz.
Dobrý den,viděla jsem na internetu že jste změnila účes. Z mikáda na krátké.Je to škoda! To mikádo vám móóóc slušelo a dělalo vás mladší. (Bára) 
Dobrý den. Všechny srdečně zdravím a děkuji za mnoho došlých dotazů. Vlasy měním celkem často :-0 Dnes nakrátko zítra možná mikádo. Děkuji za Váš názor, zamyslím se. Hezký den!