Jitka Zelenková je stálicí české populární hudby už více než 30 let. Dlouho vystupovala po boku Karla Gotta, vydala několik úspěšných desek. Mezi její největší hity patří Máme si co říct, Bez lásky láska není, Když se narodíme nebo Ty mi smíš i lhát... V současné době vyjela na své vánoční turné.

Ptejte se!

Paní Jitko, slyšel jsem Vás před několika dny v rozhlasovém pořadu, myslím na Praze. Byl to Váš pořad...je pravidelný? Přeji hezké Vánoce Karry (Karry) 
Zatím nepravidelný, ale vypadá to nadějně. Poslouchejte 26.12. a 1.1., jmenuje se to "Pohoda s Jitlou Zelenkovou" a je běží to na stanici Český rozhlas 2 Praha. Vážení děkuji vám za otázky, ale teď už jsem měla být na cestě do Hradce králové, kde mám dnes koncert a tak se omlouvám, že jsem neodpověděla úplně na vše, snad někdy příště. Přeji vám krásné Vánoce, hodně štěstí, lásky a ZDRAVÍ!! Všem vám děkuji za to, že jste mi napsali a budu se na vás těšit někdy příště. Vaše Jitka Zelenková.
Ohledně toho, jestl ijste lesba - to se někdo nudí doma s chřipkou a obtěžuje. Nenechte se otrávit. Držím palce. Úžasný hlas! (Pavel Karas) 
No to je život. Díky za přízeň.
Díval jsem se na Českého slavíka a v kategorii zpěvaček jsem žasnul. Ženská, kde jste byla, že jsme se museli dívat na politováníhodnej pár Pomejů, afektovanou Bílou a Ewu Trapnou? Třeba aspoň zazpívat na ostro a ukázat jim to. Třeba by se aspoň zastyděly. (Fanda) 
Slavíka jsem téměř nesledovala, protože jsem jediný volný den. Musela jsem vyřídit spoustu důležitých věcí a utíkala jsem se dívat večer na Stardance.
Mám pocit , že jsem Vás viděl v Jizerkách u Jizerky na běžkách? Bylo to možné a co vy a běžky? (Běžkomil Jizerek) 
Ano, Jizerku miluji. Mám tam kamarády. Zdravím revírního Pavla Lánského a těším se už na běžky.
Dobrý den Jitko. Odmítla jstě někdy píseň např. od K.Svobdy nebo L.Štaidla. Máte v repertuáru nějakou píseň, kterou by jste už nikdy nenazpívala? (JIŘÍ) 
Od Ládi Štaidla ano, protože on se do mě v písničkách moc nestrefoval. Od Karla Svobody jsem pár pěkných písní natočila.
CHTĚL BYCH SE O TEBE jITUŠKO STARAT,TŘEBA JAKO ZAHRADNÍK NA TVÉ ZAHRÁDCE,DOSTANU KONTAKT? (WALDEMAR) 
No konečně by se o mě někdo chtěl starat. Škoda, že nemám zahrádku. Hezké Vánoce.
Vám se líbí Martin Michal jako chlap?Ale prosím opravdu PRAVDU! (Rajnochová) 
Vůbec by mě nikdy nenapadlo přemýšlet o tom jestli se mi líbí nebo ne. Asi se budu muset zamyslet (smích...)
Mněl bych dnes šanci po tomto chatu tady s Vámi zajít na kafe?Jsem velice společenský,hezký chlap...a prosím o přesný čas naší schůzky,jelikož dnes jste dorazila do Blesku s dvou hodinovým spožděním...Děkuji,Matyas (Matyas) 
Když přijdete na koncert do Hradce, tak se mnou strávíte příjemné dvě hodiny. 19-21. Těším se na vás.
Já bych Vás tipovala na La Prairie,proč nejste tváří této značky?Je všeobecně známo,že patří mezi nejlepší na světě a spousty hollywoodských hvězd jí používá.Apropó mám dojem,že i H.Vondráčková.Díky za odpověď (Alena Dostálová) 
Protože miluji Oriflame (a k tomu tam mám dobré přátele).
Dobrý den. Zajímalo by mě jestli vlasníte všechyny své desky včetně singlů? Velice špatně se dnes shánějí, zvláště ty méně známé ze 70 let. Mě už se to asi zkompletovat nikdy nepodaří. (Jirka M.) 
Nevlastním a ráda bych je všechny měla. Mějte se hezky.
Preji krásný den a krásné vánoce,jsem už jiná generace,vaše písně neposlouchám,ale musím uznat,že máte krásně zabarvený hlas a vypadáte fakt dost dobře-babička říká:bodeť by ty herečky a zpěvačky nevypadaly dobře,když celý den nic nedělají! Ale já si myslím,že to není jen tak a že je to pěkná dřina.Být krásná není nikdy zadarmo.Ale říkejte to naší babičce! mějte se moc fajn (irena) 
Já budu muset snad tu knížku o životě zpěvaček jednou napsat. Zvláště co dělají a nedělají. HA HA HA. Mějte se fajn.
Papparaziové Vás načapali jednou v nějaké restauraci ve velmi ,podnapilém, stavu.Máte k alkoholu kladný vztah? (emil) 
Vyloučeno. V mém případě to nepřichází v úvahu.
JSTE LESBIČKA A JAK DLOUHO? (walter Echinacea) 
Proti lesbičkám nic nemám, ale nejsem.
Dobrý den,prozradíte nám jméno Vaší přítelkyně a jak napsal německý Bild dlouho trvající vztah.. (Radek Novotný) 
Hele nesplet si mě někdo s někým?
Líbí se Vám Kabáti? (Pepe Vojtek) 
I když mám ráda jinou hudbu, tak nemůžu říct, že se mi nelíbí. Občas si ráda poslechnu rockovou muziku.
Ani bych Vám nehádal, že jste nedávno oslavila třicáté páté narozeniny. Jak to děláte, že tak dobře vypadáte? (Michal) 
Jupíííí! Krásné Vánoce.
Paní Zelenková, připravujete nějaké nové CD? Přeji Vám krásné a pohodové vánoce a v novém roce stálé zdraví, úspěchy a pohodu. (Jára) 
Příští rok budeme vybírat materiál. Také vám přeji vše krásné.
Je těžké být zěvačkou bez skandálů? :-) Moc Vám fandím. (Pavel Karas) 
Být zpěvačkou ne, kvalitní zvláště ne, ale rychle populární v různých anketách, to ano.
Ahooj Jituško, myslíš, že láska kvete v každém věku? Mám ve svých pětašedesáti ještě šanci? (jindra) 
No samozřejmě! Věk je jen duševní stav. Krásné Vánoce.
Pro mě jste Jitko hvězda se vším všudy. Do svých reprobeden si Vás zvu hodně často, tak doufám, že Vás to neunavuje, furt mi sem běhat :-) Hodně štěstí. (Noah) 
Tak právě teď jste mi udělal obrovskou radost! Krásné Vánoce.
Mohla by jste nám říct jméno vaší přítelkyně a už spolu louho žijete? (Dana Stehlíková) 
Ráda bych, ale žiju sama a všichni to ví.
Dobrý deň, pozdravujem Vás zo Slovenska. Mám Vás rada ako človeka aj ako speváčku. Chcem sa spýtať, či sa náhodou nechystáte budúci rok koncertovať aj v Pezinku. Želám Vám všetko dobré, veľa zdravia a aby ste stále mali v sebe pozitívnu energiu. (Jaroslava) 
Ráda bych vystupovala na Slovensku a udělám pro to všechno. Moc vás zdravím. Krásné Vánoce.
Je pro vás problém,všude chodit včas včetně tohodle chatu? (Eva M.) 
Ano, je to problem. To je moje slabina. Máte pravdu. Vzhledem k tomu, že toho mám strašně moc a jsem na všechno sama tak spoustu věcí honím na poslední chvíli. Na koncerty však jezdím minimálně s dvouhodinovým předstihem a nikdy se mi nestalo, že bych se zpozdila byť o pár minut. Zatím (smích..)
Jitko, slyšela jsem od známých, že Vaše koncerty jsou fantastické. Prý je máte postavené na zvláštní náladě vytvořené klavírem a violoncellem...můžete prozradit, kde bych Vás ještě zastihla do konce roku koncertovat ? M. Bosáková (Mirka Bosáková) 
Máte pravdu, tyto koncerty jsou specifické. Vystupuji pouze s klavírem a kontrabasem a mám tak skvělé hudebníky, že nepotřebuji větší orchestr. Vzhledem k časové tísni vás musím požádat, abyste se podívala na stránky www.jitkazelenkova.cz. Díky za přízeň, mějte se fajn a přijďte někdy na koncert.
Dobrý den Jitko, mám Vás moc rád! Kdy budete zpívat v Marianských Lázních? Kde budete ještě mít koncerty do konce roku? Šťastný rok 2009!  (Mirek Kolář) 
Dnes 15.12. Hradec králové, 16. Stochov, 17. Tábor, 18. Kralupy, 19. Lovosice, 20. Chrudim, 21. jsem hostem na koncertě Heleny Vondráčkové v Lucerně. 31.12. vystupuji v silvestrovském pořadu na Václavském náměstí.
Srdečně Vás zdravím, paní Jitko. Myslím, že by Vám výborně seděl repertoár soulový nebo bluesový. Neuvažujete o tom? Romana (Romana) 
I tyto písně zpívám na koncertech. Velmi mi tento styl sedí, vždycky jsem ho měla ráda. Díky.
Dobrý den paní Jitko, nejprve bych Vám chtěl popřát jen to nejlepší! Jste skvělá zpěvačka, která zvlášť umí potěšit swingem! Takových u nás není mnoho. Škoda, že jste tak málo vidět v TV. Vím, že asi není lehké proniknout do televizních pořadů s Vaším citlivým repertoárem, když dramaturgové dávají prostor stále stejným jménům a šlágrům...Nic méně, nechystáte něco pro TV? Rádi bychom Vás tam viděli! Vladimír (Vladimir D.) 
Já bych tak ráda, aby televize natočila můj živý koncert, že si to ani neumíte představit, ale já s tím nemůžu nic dělat. Dramaturgové v televizi ani neví co zpívám, s kým zpívám, jak to na jevišti dělám a myslím, že je to ani moc nezajímá. Bylo by dobré, kdyby lidé, kteří navštíví moje koncerty do TV napsali a vyžádali si mě. Třeba by to pomohlo. Díky za přízeň.
můžete mi prozradit jaký používáte krem na obličej mám suchopu pleť a dále jsteli bxjste mi mohla poslat svou fotografii s věnováním (cížková m ilada) 
Již 17 let jsem věrná švédské přírodní kosmetice Oriflame s kterou úzce spolupracuji již řadu let. Jsem tváří zlaté řady krémů "Time Reversing" pro zralou pleť. Jsou opravdu skvělé. Také mám suchou pleť, vím o čem mluvíte.
Jak se Vám spolupracuje s Helenou Vondráčkovou a její agenturou? (Pavla) 
Skvěle! Těším se na Lucernu 21.12., kde jsem Heleniným hostem.
Dobrý den, co budete zpívat na vánočním koncertu Heleny Vondráčkové v neděli v Lucerně? Děkuji (Vítek) 
Uslyšíte mojí novou verzi vánoční písničky "Rolničky" z CD "Moje Vánoce", "Bez lásky láska není" a jako duet s Helenou ...nechte se překvapit.
dobrý den, vypadáte úžasně !!! ráda bych se zeptala, kde budete trávit vánoce? (andrea) 
Děkují vám. Štědrý den s maminkou a pak budu navštěvovat své přátele.
Dobrý den paní Jitko, moc se mi líbí vaše písničky, hlavně swingové. Kdy budete mít novou desku?  (Helena Dudová) 
Vzhledem k tomu, že jsem měla CD 2006 a 2007 ještě je předčasné a musím to dobře promyslet. Příští rok budeme vybírat materiál. Mějte se fajn.
Dobrý den,mohla by jste nám prozradit jméno Vaší lesbické přítelkyně? (Darja) 
Ach jo, já doplácím na to, že vedle mě není prostě "nějakej manžel". Jsem sama a jsem tak ráda.
Dobrý den, moc se těším na dnešní koncert :-) Budete zpívat taky Halelujah? (Jana Princová) 
Já se také těším a na Halelujah se také těším! Protože tu píseň zpívám neskutečně ráda.
Dobrý den paní Zelenková, vypadáte skvěle :-) Ve svých písničkách mi často mluvíte z duše! Přeji vám hodně zdraví a lásky! (Daniela) 
Děkuji vám za vaši přízeň, moc si toho vážím.
Moc Vás zdravím, moc si Vás vážím a líbí se mi Vaše písničky. Kdy přijedete s vánočním koncertem také do Karlových Var? (Jirka) 
Až mě Karlovy vary pozvou. Je tam vždy moc krásně a ráda bych tam se svým koncertem vystoupila třeba příští rok.
Jitko, vaše poslední desky jsou senzační!Vánoční koncert v Praze měl hrozně fajn atmosferu. Jen tak dál! Co pro nás připravujete nového? Hodně zdraví přeji!  (drsoň) 
Moc vám děkuji. Teď nejdřív musím dokončit ve zdraví vánoční koncerty a příštím rokem společně se svými muzikanty budeme dávat dohromady materiál na další CD.
Jako Vaše vrstevnice, Blíženec, se ptám: Jak se máte? Držím Vám palce,ať Vám nádherný a sametový hlas vydrží dlouho. (Jitka Sadílková) 
Děkuji. Mám se fajn. Držte mi palce. Mám před sebou ještě hodně koncertu. Přeji vám všechno krásné.
Dobrý den, paní Zelenková, nebudete ještě letos vystupovat v Praze, nebo okolí? Rádi bychom na vás celá rodina zašli. M. Pritzlová (M. Pritzlová) 
Už jsem vystupovala 3.12., škoda, že to k vám nedošlo a že jsme se nemohli setkat. Tak snad příště. Hezké Vánoce.
Dobrý den, Jitko, mám moc rád Vaše písničky, ale snad úplně nejvíc tu od Karla Svobody Láskyplný song... Pamatujete si ji ještě vůbec? Myslím, že kromě LP Zázemí nikde nevyšla, ani jste ji nikde nezpívala, přitom je tak krásná... Pěkný den! Vašek (Vašek) 
Samozřejmě, že si jí pamatuji. Myslím, že je na prvním LP "Zázemí"? Díky, mějte se fajn.
Nechci se ptát. Chci poděkovat krásné dámě s medovým hlasem za ty příjemné chvíle, které jsem při poslechu jejich písní prožil. (Kelner) 
Moc mě to těší a přeji vám krásné Vánoce.
Srdečne Vás zdravím zo Slovenska. Pani Zelenková s manželom milujeme Váš nádherný hlas.Nechystáte sa k nám na Slovensko?Žiadny termín sme nenašli.Prajeme Vám požehnané Vianoce a krásny nielen Nový rok ale celý budúci. Zdenka a Ferko. (Zdenka) 
Ráda bych v příštím roce vystoupila pro slovenské publikum, které bylo vždy skvělé. Doufám, že se to podaří. Děkuji vám za přízeň.
Hezký den,je o Vás všeobecně známo,že inklinujete spíše k ženám,dozvíme se jméno Vaší partnerky,s kterou teď momentálně žijete?Děkuji za odpověď (Dana Jindráková) 
Vy usuzujete z toho, že nemám partnera? Jak jednoduché...
Žijete s ženou a známe jí? (Tekky) 
Všeobecně se o mě ví, že žiju již léta sama a jsem v tomto stavu naprosto spokojená. A nemíním to v nejbližší budoucnosti měnit!
Kolik máte za sebou plastických operací a kam chodíte na manikůru? (Stejskalova) 
Na manikůru momentálně nikam. Na plastice jsem zatím nebyla, ale neodsuzuji to. Až bude nejhůř, tak udělám to, co každá druhá žena, která, která je vidět na veřejnosti. Mějte se fajn.
Dobrý den,představíte nám Vaší přítelkyni na stránkách bulváru? (Ing.Tohásek) 
Nevím, kterou máte na mysli. Mám hodně známých, málo přátel!
Hezký den,byl Karel dříve kaňour? (Xenie) 
Vzhledem k tomu, že nevím co znamená výraz kaňour, nemohu vám odpovědět. Karla si vážím!
Berete pilulky na nervy a pomáhají Vám? (Gábi) 
Protože mám problémy s usínáním, tak mi někdy pomůže prášek na spaní. Abych měla dobrý hlas, tak se musím dobře vyspat.
Ahoj,budeš letos opět s H.Vondráčkovou slavit šťedrý večer ve třech? (addy) 
Nikdy jsem s Helenou neslavila Štědrý večer. Tento den jsem zásadně se svojí maminkou. S Helenou se budem radovat společně na jejím koncertě 21.12. v Lucerně, kde jsem jejím hostem.
Ahoj Jituš,je pro tebe normální vypít denně litr něčeho tvrdého(vodky atd.) plus proložit to i 10 pivkama? (Jirka) 
Fuj, fuj, fuj, fuj, fuj. Jsem gurmán, ráda si vychutnám trochu opravdu kvalitního červeného vína!
Jeden bulvár vás vyfotil v jednom lesbickém podniku zde v Praze,budete ho žalovat? (walter ) 
Žalovat nebudu nikoho, protože si nejsem vědoma že bych kdy byla v takovémto podniku, ale jinak proti nim nic nemám.
Je pravda,že jste se léčila ze závislosti na alkoholu? (Magda) 
Tak to opravdu pravda není, neboť je o mě známo, že nesnáším alkoholiky. Zároveň však vím, že to je nemoc, kterou je třeba léčit! Jsem tváří občanského sdružení ANIMA, které pomáhá v léčbě závislosti na alkoholu a drogách dětem ze závislých rodin.
Dobrý den,přiznáte svůj lesbický vztah k své přítelkyni? (František Mádl) 
Ale ke které? Kterou máte na mysli? (smích...) Moje nejlepší přítelkyně Dagmara, která byla již starší dáma, tak ta loni zemřela, což je mi velmi líto, ale byla to dáma opravu jiného zaměření, s manželem, měli mě oba rádi. Mám spoustu známých, ale opravdových přátel je málo. Proti lesbickým vztahům nic nemám, ale já jsem jiného zaměření.
Dobrý den paní Jitko, moc Vás zdravím, sice nemám pro Vás klasickou otázku, ale chci Vám vyjádřit svůj obdiv k Vám, sice nevypadám ve svých letech tak, jako Vy (podotýkám, že velice krásně). Váš hlas na mě působí velice klidně a sametově a tak nechápu, že jsem si ještě nekoupila Vaše CD a tak to hned napravím. Přeji Vám hodně štěstí, zdraví a spokojenosti do dalšího roku 2009. Mějte se krásně, zdraví Vás Jitka z České Lípy. (Jitka 59 let) 
Dobrý den moje jmenovkyně. Pořiďte si CD "Pod kůží" a "Moje Vánoce". Když se spolu setkáme, ráda vám je podepíšu. Děkuji za přízeň.
Dobrý den,těšíte se na koncert v Kralupech n.Vltavou? (Mirek Macák) 
Velmi! Tyto vánoční koncerty mi dělají obrovskou radost a budu moc smutná až skončí. Přijďte, těším se na vás.
Dobrý den Jitko, Jsem Váš fanoušek a vím, že jste natočila spoustu písniček, ale jen malá část vyšla na cd, myslíte si, že se dočkáme reedicí aspoň Vašich řadových alb ze supraphonu? Moc Vám to poslední dobou sluší, hezký den. Jirka (JIŘÍ) 
To strašně záleží na vydavatelství. Já jsem v tomto malým pánem, ale byla bych velmi ráda, protože těch písní je opravdu hodně. Často si myslím, že někteří redaktoři ani pořádně neví co jsem natočila, co zpívám na koncertech, ani nikdy žádný neviděli. Třeba se dočkám. Mějte se hezky, děkuji.
Tešila som sa na váš koncert v Bratislave(16.12.) a nič. Prečo sa nekonal?  (Gabriela) 
V ten samý den tam měl koncert Karel Gott, tak jsme společně s agentůrou usoudili, že bude rozumější udělat koncert příští rok a dobře ho zpropagovat a připravit.
Ahojky Jitko,vlastně se ani nechci na nic zeptat,jen konstatuji,že jste stále "šik baba"!Jen vás už není moc slyšet-že by důchod?Na ten ale fakt nevypadáte.Jen tak dál! (irča) 
Není mě slyšet, protože rádia nehrají tak často moje nové písničky. Stále dokola omýlají pár starších hitů a já jsem přitom natočila přibližně třista písní. V televizi není moc příležitostí se uplatnit s repertoárem, který dělám já. Tam chtějí veselé, jednoduché a rychlé písničky. Tedy nic pro mě. Nehledě na to, že je málo hudebních pořadů. Musíte přijít na koncert. Díky za přízeň a držte mi palce.
Pani Jitko přeji krásný den, váš koncert v Kyjově byl nádherný, děkuji za pěkný zážitek.jen mi prozradtě, jak to děláte, že jste stále hezká.........Přeji krásné vánoce.Květa (Květa) 
Paní Květo, vy mi zvedáte sebevědomí (smích...). Moc Vám děkuji a jsem ráda, že se vám koncert líbil. Děláme to všichni moc rádi.
Jak to děláte,že vypadáte tak nádherně? Obdivuji Váš hlas i repertoár.Přeju hodně zdraví a štěstí,lidé na TITANIKU byli zdraví,ale neměli to štěstí.Ať Vám to vydrží. (božena Pavlů) 
Nemyslete si, že já mám pořád štěstí, ale baví mě zpívání. A proto tak na vás působím a za to Vám děkuji.
Jitko,chci jenom pozdravit. jsem z Rakovníka, znaly jsme se z Husova sboru kam jsi chodila s dědečkem a mám i naši společnou fotku když nám bylo tak 12 let. Věřím,že na Rakovník vzpomínáš ráda. Měj se hezky v přeji krásné vánoce a spokojený život.Dana Melčová (Růžičková) 
Na Rakovník vzpomínám nejradši. Na babičku a dědu nejradši! V létě jezdím na chatu kousek od Rakovníka a vždycky jsem ráda, když se po Rakovníku projdu. Mám tam pár dobrých přátel. Všechny vás moc zdravím.
Dobrý den Jitko, přeji Vám krásné vánoce a štastný a uspěšný rok 2009.Jsem z Brna a dost často se přeme s kamarádkou z které brněnské části pocházíte?Kamarádka tvrdí,že s Kr.Pole.Děkuji a nezlobte se.Hezký den,Linda (Linda) 
Narodila jsem se v "Žabinách" a pak jsme do pěti let bydleli v Pisárkách, ale už si toho moc nepamatuji, protože mě bylo 4-5 let. Ale Brno mám ráda a zdravím všechny brňáky.
Je ten potlesk tak silná droga,že už je pak TRAPAS neodejít v plném lesku? (Ewa) 
Přece nejde jen o potlesk, ale o naplnění, které vám dává práce, kterou milujete. Lidé, kteří mají rádi vaší práci, tak těm děláte radost a to nemá s odcházením v lesku či nelesku a slávou nic společného!
Znáte pozadí "výroby" kožešin? A přesto Vám to stojí za to? http://animalrights.webz.cz/celebrity_v_kozesinach2.htm  (Proč nosíte kožešiny?) 
Měla jsem tu možnost navštívit v létě Finsko, kde je krásná příroda, hodně zvěře a místní lidé mají vztah ke své zemi a ke své přírodě a přesto v zimě všichni nosí pravé kožešiny. Protože jedině pravá kožešina hřeje, ale máte pravdu. Dnes se výrábí tak kvalitní umělé kožešiny, že se to nepozná od pravých a je dobré se nad tím zamyslet. Ale fakt je že chodíme v kožených botách, nosíme kožené kabelky, kožené pásky, kožené peněženky. Je to složité téma...Zdravím vás.
Neplanujete vystupit v Londyne ? To by bolo uzasne ! Dakujem za CDecka, co ste mi poslali po Honzovi a Kubovi. "Neni jak by bejt melo" je uplne uzasna skladba, ktoru som nepoznal.Prajem Krasne Vianoce!! (Peter) 
Já mám tuhle píseň taky moc ráda. Je nadčasová a samozřejmě ráda bych někdy vystoupila v Londýně. To je můj sen! Třeba se splní. Krásné Vánoce.
Dobrý den Jitko jak vzpomínáte na své začátky  (Martina) 
Samozřejmě ráda, na všech svých koncertech o tom mluvím. Je to jako včera...
Jitko mám podobně kudrnaté vlasy jako Vy, ale nikdy mě žádná kadeřnice nedokázala tak hezky ostříhat - můžete mi poradit? Moc jste se mi vždycky jako typ líbila, ale čím jste starší, tím jste hezčí a zajímavější nejen zevnějškem ale i jako člověk, miluji Vaše písničky. Přeji Vám hodně osobní spokojenosti, lásky, štěstí,zdraví a úspěchů i do budoucna. Vaše obdivovatelka Jana. (Jana) 
Velmi vám děkuji za vaše přání, které mě hřeje u srdce a s těmi vlasy: od roku 82 mě stříhá jedna jediná kadeřnice a zároveň vizášistka, která má stejné vlasy jako já a proto to s nimi dobře umí. Podotýkám, že mě stříhá milimetr po milimetru asi hodinu a půl. Pamatujte si, že kudrnaté vlasy potřebují hodně dobrého kondicionéru, specielního na kudrnaté vlasy. Mějte se fajn a hezké vánoce.
Paní Zelenková dobrý den !! Moc se mi líbí Vaše písničky a přeji hezké vánoce !! (Jan Beránek Červené Pečky) 
Já vám také přeji krásné Vánoce a hodně zdraví. Děkuji vám za přízeň.
Ahoj Jitko, vzpomeneš si někdy na své spolužáky a kamarádky ze základky v Křesomyslově?  (Lída) 
Vzhledem k tomu, že jsem tam chodila pouhé dva roky, tak je to pro mě trochu těžší, neboť celý svůj život se každý den potkávám s novými a novými lidmi. Nepamatuji si jména, ale některé spolužačky, s kterými jsem se nasmála, tak na to si vždycky ráda vzpomenu. Jestli jsi spolužačka, tak ti přeju krásné Vánoce.
Jitko, zdravím Vás. Mám Vás velice ráda jako zpěvačku a chtěla bych se zeptat kdy budete vystupovat v Ostravě. Ještě bch se chtěla zeptat jak se vám povedlo tak krásně zhubnout. Děkuji a ať se vám daří (Jana) 
9. ledna 2009 v hotelu Atom na plese. Není to můj koncert, ale vystupuji tu jako host na plese. Ráda bych však v Ostravě měla koncert třeba příští rok. Mějte se fajn.
Píší se písničky také pro ty, které odmítnou lehnout skladateli? (dasa) 
Samozřejmě vím jak to myslíte. Důležitý je hlas, projev a píseň a jak to pak funguje na lidi. To je pak trvalá hodnota, kterou prověří čas. Ale zároveň je možné, že se také píší písničky pro ty, co lehnou skladateli. (smích...)
Přeji Vám krásný den a místo otázky Vám chci jen říci, že jsem přes půl mého dosavadního života (je mi 35let)žila s rodinou v zahraničí, českou muziku z 85% neposlouchám - bohužel se mi naše tvorba nelíbí..Ale Vy patříte těch z mála, které ráda poslouchám a jejíž hlas mě vždy zahřeje u srdíčka :-)..Takže Vám přeji mnoho dalších příjemných a milých písniček... (Štěpánka) 
Velmi vám děkuji za přízeň a sledujte moje stránky www.jitkazelenkova.cz a ráda bych abyste mě slyšela někdy na koncertě. Přijďte, budu se na vás těšit. Krásné Vánoce.
Paní Zelenková strašně moc se těšíme s celou rodinou na váš nedělní koncert u nás ve Vrchlabí.Jinak Vám chcemo popřát krásné prožití Vánočních svátků a pohodu,která z Vás neustále vyzařuje. (Lokvenc) 
Tak doufám, že se vám koncert líbil zrovna tak, jako my jsme se cítili u vás dobře. Byli jste skvělé publikum. Děkuji!
Dobrý den, musím vám pochváplit vaše vánoční album, MOJE VÁNOCE, které opravdu perfektní. Proto děkuji, že si díky vašemu cd mohu dopřát více pohody před Vánocemi. Přeji moho pracovních i osobních úspěchů. Veselé Vánoce a šťastný nový rok :-) (David M) 
Velmi děkuji, jsem ráda i za svoje muzikanty, že se vám album líbí. Chtěli jsme udělat něco úplně jiného, než tady bývá běžným zvykem na vánočních CD a máme z tocho radost.
Dobrý den, Jituško, mám k vám prosbičku, a to : můžete mi, prosím, prozradit název vaší písničky, kterou jsem nedávno slyšela v rádiu,a která na mne velice zapůsobila, pamatuji si jen tato slova .....umírám zvolna, jsem se vším svolná.., dá se ještě někde sehnat? Děkuji za odpověď.  (Jana Šáralová) 
Tato píseň je z filmu Bilitis, hudbu napsal Francis Lai, je to francouzská věc a najdete ji na albu Sametový hlas. Je to jedna z mých prvních úspěšných baladických písní.
Dobrý den Jitko,můžete,prosím,malinko zavzpomínat na Valérii Čižmárovou,v březnu to budou už 4 roky, co odešla...často o Vás mluvila, o Rokoku, bohužel díky některým lidem kolem ní nebylo ani rozloučení s ní...děkuji. (Aleš) 
Valerie Čižmárová byla výborná zpěvačka. Byly jsme spolu před čtyřiceti lety v divadle Rokoko. Krom toho to bylo fajn děvče s tou pravou slovenskou energií a je mi moc líto, že předčasně odešla do pomyslného zpěváckého nebe. Často na ní myslím...
Dobrý den paní Jitko, na neděli 14.12.08 máme lístky na Váš vánoční koncert ve Vrchlabí. Měla jsem velikou radost, když jsem zjistila, že přijedete. Určitě si Vaše písničky užiji, moc ráda Vás poslouchám. Jak se Vám u nás líbilo? Přeji hezké svátky a hodně zdraví v novém roce! (Jarka) 
Včera jsem si užila opravdu nádherný koncert ve Vrchlabí. Všichni jsme se cítili báječně a věřím, že jsem vám všem udělala radost a děkuji!
Dobrý den Jituško.Jsem ráda že vám můžu napsat pár slov.Ráda bych věděla, jestli máte nějakou nabídku z Mostu.Nemůžu pochpit,proč vás z našeho města nikdo nepozve na nějakej koncert.Jinak vám přeji klidné a ničím nerušené svátky Vánoční a do nového roku,pevné zdraví. (Květa) 
Máte pravdu, tam bych také ráda zpívala, ale na mě to nezáleží. Opravdu musím dostat nejdřív nabídku. Třeba to vyjde příští rok. Děkuji vám, těším se na setkání.
Krasny den, Jitko. Rada bych se Vas zeptala, jak to delate,ze vypadate tak bajecne? Jak se udrzujete fit, kde cerpate energii a co Vam zarucene zlepsi naladu,kdyz je potreba. Preji Vam poklidne Vanoce a do noveho roku jen to nejlepsi! (Monika M.) 
Máte pravdu. U mě je nejdůležitější mít energii. Tu teď mám obrovskou, protože mám téměř každý den svůj vánoční koncert. Publikum mě nabíjí a jsem obklopena senzačními muzikanty. Všechno dohromady mě dělá velkou radost. Naopak když mám málo práce tak chřadnu. Děkuji vám, mějte se fajn.
zdravim vas a chci se zeptat co si myslite o tom ze eva urbanova nase jedna znejlepsich zpevacek neli nejlepsi nikdy neobdrzela ve sve kariere slavika?pani urbanova je velika umelkyne a slavik nikde a spousta rvanych bezcennych zpevaku ma aspon bronzoveho slavika co si o tom myslite?dekuji (lili) 
O tom, jestli je někdo opravdový umělec a kvalitní zpěvák či zpěvačka nerozhodují soutěže jako Zlatý slavík. Rozhoduje výhradně publikum, které si zvolí svého oblíbeného umělce, má ho rádo, chodí na koncerty a kupuje jeho desky. A to je důležité. Eva Urbanová je jedna z našich nejlepších pěvkyň a k tomu nepotřebuje Slavíky. Přeji pěkný den.
jak si udržujete postavu? (Vaše jméno) 
Nemám ráda posilovny. Od přírody jsem líný tvor, ale jsem ráda na vzduchu, když je čas a tak jsem zvolila dva pro mě nejpřijatelnější rekreační sporty. Nordic walking a v zimě běžky. Jinak teď málo jím, protože nemám čas. Krásné Vánoce.
DOBRÝ DEN JITULINKO JSTE SKVĚLÁ ZPĚVAČKA S KRÁSNÝM HLASEM JAK SE VÁM ZPÍVALO S DOBROU ZPĚVAČKOU MONIKOU ABSOLONOVOU NA OSLAVĚ VAŠÍ KAMARÁDKY ÚŽASNÉ DÁMY HELENY VONDRÁČKOVÉ PROSÍM VÁŠ AUTOGRAM KAM VÁM POSLAT DOPIS ABYSTE HO DOSTALA DĚUKUJI VŠE KRÁSNÉ V ŽIVOTĚ A VESLÉ VÁNOCE PŘEJI (HONZA) 
Začneme autogramem a dopisem. Nejlepší to bude na vydavatelství Supraphon do propagace. Monika je prima holka, o Heleně nemluvím, to je moje kamarádka a jsem ráda, když se můžeme společně setkat, dobře si zazpívat a ještě si u toho dobře povyprávět. Také Vám přeji krásné Vánoce.
Pani Jitko, vy jste tak pekna zena, myslim i se zlatym srdickem. je to citlive tema, ale chtela bych se vas zeptat, proc jste si neporidila detatko ? ja osobne si nedovedu zivot bez deti vubec predstavit. Jinak vam preji to nejcenejsi, co clovek ma a to je kupa dobreho zddravi. Hanka (Hanka) 
Jsem z rozvedeného manželství, s umělecké rodiny a já zastávám názor, že děťátko má mít maminku i tatínka. V tomto jsem staromódní a zastávám model klasické rodiny. Neměla jsem to štěstí na partnera , který by se stal mým manželem, ale člověk nemůže mít všechno. V každém případě je to škoda, máte pravdu.
Zdravím a přeji hodně krásných písniček.Už několik dní pátrám po písni,kteru jsem od Vás slyšela nedávno v rozhlase.Opakovala se tam slova..Tam po nebezkou bání....Prosím pomozte ,jak se k ní dostanu.Je nádherná. Díky. (Benešová Iva) 
Tato píseň je mém poslední CD "Pod kůží" a jmenuje se "Tam pod nebeskou bání" a u nás jí proslavila jazzová zpěvačka Eva Olmerová.
Vaší dlouholetou kamarádkou je i Petra Černocká.Nenapadlo Vás někdy spolupracovat spolu někdy i pěvecky? Děkuji za odpověď a přeji krásné Vánoce. (Jarka) 
Petra Černocká je krásná, chytrá, šarmantní žena. Začínaly jsme spolu na pěvecké soutěži v Jihlavě, ale každá máme jiné hudební zaměření. Rády se však někdy sejdem a popovídáme si.
Paní Zelenková, máte nádherný hlas, velice dobře vypadáte, mame Vás moc rádi,ať Vám to pořád krásně zpívá jako doposud.Krásné Vánoce, mějte se hezky. (Dagmar) 
Paní Dagmaro, děkuji. Držte mi palce. Každý den mám koncert téměř do Vánoc a vaše přání mě nabíjí energií. Krásné Vánoce.
Paní Jitko, navadí Vám, žr jdte tak sama, bez manžela a dětí? Není to smutný život? (Vendula) 
Vendulko zdravím vás a všechny ostatní čtenáře dnešního chatu a teď Vám odpovím, že naopak jsem šťastná a veselá. Nevím proč někteří lidé si musí nutně myslet, že kdo je sám, tak je smutný. Já jsem sama ráda. Naplňuje mě moje práce a jsem šťastná, když můžu udělat radost lidem na koncertech. Mám spoustu přátel a umím si poradit. Ale samozřejmě, někdy je mi také smutno. To je normální.