Z S Monikou Absolonovou (32) si vystřihla duet Dámy vládnou z muzikálu Kleopatra. V něm začne hrát ještě před koncem šestinedělí, 9. září.

Fotogalerie
2 fotografie

"Cítím se výborně, kila jdou docela dobře dolů, ještě to chce břicho,"řekla Blesku Linda, která má 14 dní po porodu docela dobrou postavu. Malého Matyáše si nemůže vynachválit. "Je skvělej, celé noci prospí," prozradila na dětském dni, který v Průhonicích pořádala Divadla Broadway a Hybernia, v nichž vystupuje i s manželem Richardem Genzerem. Se třemi dětmi a manželkou Renatou přijel i Geňův parťák Michal Suchánek a další muzikáloví herci s rodinkami. Libuška Vojtková přivezla kočárek se svým osmiměsíčním synem Matyášem, s nímž jí pomáhají rodiče, u nichž bydlí.

To, že se teď narodila dcera Maja expartnerce Pepy Vojtka, s nímž se Libuška rozvádí, Sabině Laurinové, nijak neřeší. "Příbuzní nejsme, Pepa k nám sice vodí Váju, aby si s Matýskem pohrála, ale možná, že teď, když bude mít doma jiné miminko, to pomalu odplyne," krčí rameny Libuška, která stále čeká, až bude dokončen byt, který dostala v rámci finančního vyrovnání při rozvodu.