Na fotkách, které se až nyní dostaly na veřejnost, je vidět, že známý herec a zpěvák po boku plavovlasé krásky výrazně ožil. Na premiéře zářil jako sluníčko a neustále si s Klausovou špital a podle toho, jak se Klausová chichotala, velice dobře se bavila i ona. Po skončení filmu dvojice pokračovala do nedaleké restaurace na víno… A nakonec se rozloučila dlouhým polibkem. Taxíkem ale odjel každý sám.

Rozhodně to tedy vypadalo jako rande. Nejdříve kino, pak posezení nad skleničkou červeného, kde si Klausová neustále pohazovala kadeřemi tak, jako si slepice natřásají pírka před kohoutem. U jedné skleničky to samozřejmě neskončilo, laškovali spolu celý večer, a když si pak zavolali odvoz, sbohem si dali jako staří známí. Nebo alespoň jako velmi blízcí známí… „Vrhali na sebe zaláskované dlouhé pohledy, nechyběla líbačka ani objímačka,“ popsal pro Aha jejich chování přítomný zdroj.

Jak to mezi nimi je ovšem ve skutečnosti, to ukáže až čas. Třeba zrazenému milovníkovi Krausovi půvabná herečka jen posloužila v dobách, kdy mu bylo nejhůř, aby mu podržela ramínko na vyplakání (a případně i jiné části těla). Anebo se z toho vyvine nový stabilní pár českého šoubyznysu. Přece jenom rána v srdci mladého umělce, kterou mu uštědřila jeho zahýbající snoubenka, tenistka Barbora Strýcová (32), bude potřebovat pěkně velkou náplast, aby se zahojila…

Fotogalerie
16 fotografií