V rozpadajícím se manželství Jiřího a Andrey Pomeje to nabralo na obrátkách. V týdnu dýdžejka podala žádost o rozvod a v pátek přiznala nový vztah, který první prozradil Expres.cz

"Je to ještě v začátku, nevím, na jak dlouho, takže se mi o tom nechce mluvit," svěřila se Blesk.cz Andrea. Nejhorší je, že o jejím novém chlapovi Jirka ještě neví.

"Myslím, že teď začne to pravé peklo. Skoro denně jsem zažívala hysterii a musela jsem ho ubezpečovat, že žádného chlapa nemám. Celou tu dobu to byla pravda. Až teď ne. Bojím se, co bude, ale kéž by se zachoval rozumně," řekla webu Extra.cz s tím, že dlouho nechtěla podat žádost o rozvod kvůli tomu, že by to jejímu stále ještě zákonnému manželovi mohlo ublížit. "A ze stejného důvodu jsem ani natvrdo neříkala, že neexistuje šance se k sobě vrátit," doplnila dýdžejka s tím, že si prostě časem uvědomila, že nemůže stále jen brát ohledy, protože Jirka se se životem musí poprat i sám.

Toho už zlomila podaná žádost o rozvod. „Jestliže se dozvím, že má Andrea jiného chlapa, tak český národ bude mít o čem psát,“ vyhrožuje zkrachovalý producent před pár dny. A všichni teď mají strach, co emotivní Jiří, který se stále ještě nevzpamatoval z dlouhého boje s rakovinou, provede.

Fotogalerie
56 fotografií

VIDEO: Jiří Pomeje PROMLUVIL: Nechte mě v klidu umřít!

Video
Video se připravuje ...

Jiří Pomeje PROMLUVIL: Nechte mě v klidu umřít! David Kundrát