„Já jsem si nejdřív myslel, že Pepu dávno pohřbili. Potom mi ale vrtalo hlavou, že kdyby tomu tak bylo, snad by to nám, jeho kamarádům, řekli. No a vidíte, nepohřbili. Jeho urnu mají stále doma,“ prozradil František Jeništa, majitel restaurace U Čeréze v pražských Kolovratech, kde bavič žil s manželkou a dcerou v rodinném domě.

„Tahle hospoda byla sídlem našeho tenisového klubu, kam Pepa patřil. Takže tu byl pečený vařený. To bývávaly večery. Hrálo se, zpívalo, kolikrát přišla i Pepíkova paní,“ komentoval hospodský. Celé Kolovraty si prý myslí, že „jejich“ Josef by měl být pohřben na místním hřbitově, aby ho tam mohli navštěvovat.

„Milovali jsme ho, byl tu strašně oblíbený, měl by tu s námi zůstat. Ostatně tu žil spoustu let, a šťastně,“ říká hospodský a přemítá: „Maruška Rottrová, která tu žije, tady také pochovala svoji maminku. Žily tu spolu šťastně, tak je to tak správné.“

Podle Jeništy se může ale také stát, že jejich Pepík poputuje do Ústí nad Labem. „Prý odtamtud pochází. Nevím, jak to bude, ale rozhodně by bylo fajn, kdyby zůstal Kolovraťákem,“ uzavřel Mladého kamarád.

Video: Smrt parťáka Náhlovského: Bavič Mladý (†63) zemřel na onkologii!

Video
Video se připravuje ...

Smrt parťáka Náhlovského: Bavič Mladý (†63) zemřel na onkologii! Blesk TV

Fotogalerie
11 fotografií