Místo aby si užíval novorozeného syna, rozhodl se uskutečnit projekt, do kterého všichni hodili vidle. "Na vše jsem zůstal sám. Lidé, kterým jsem dal důvěru, selhali a zklamali a naopak se na poslední chvíli objevili jiní a nabídli pomoc. Nevzdal jsem to, sehnal štáb, doprovodné auto a stal se producentem a donátorem. Na motorce, kterou jsem si také koupil ze svého, jsem z Prahy do Iráku ujel 9 tisíc kilometrů," svěřil se Blesk.cz Martin, který se pokouší vzkřísit projekt Moto cestou necestou. "Teď mě čeká další úkol. Natočený materiál prodat, aby mohl vzniknout dokument z cesty a lidé mohli celé dobrodružství zažít s námi," dodal Písařík.

Tři týdny na motorce herce vyšly na čtvrt milionu korun, které dal ze své kapsy! Herec si je vědom toho, že mu natočený materiál zůstane v šuplíku, ale stejně ničeho nelituje a klidně by se vydal na další cestu.

Má štěstí, že jeho partnerka ho v jeho snech a plánech podporuje. "Když už to vypadalo, že nikam nepojedu, tak to byla ona, kdo říkal, už se seber a jeď," směje se Martin.

VIDEO: Záletný Písařík: Podělal jsem to, ale může za to Mádl!

Video
Video se připravuje ...

Záletný Písařík: Podělal jsem to, ale může za to Mádl! Jan Jedlička, David Turek

Fotogalerie
19 fotografií