Pořadatel akce, na kterou už si tisíce lidí zakoupily vstupenky, akci znenadání zrušil. Příčina náhlé změny plánu ale zůstává neobjasněna. „Koncert byl zrušený z organizačních důvodů,“ řekl jen pro Aha! pořadatel Luboš Ševčík. Na další dotazy už nereagoval.

Největšími taháky akce měli být přitom Marika Gombitová a Karel Gott. Ani Slavík ale důvod zrušení nezná. „Nejsme pořadatelem koncertu, na důvody zrušení se musíte zeptat jeho,“ uvedla stroze jeho mluvčí Aneta Stolzová.

Údajně se ale Ševčík měl obávat, že by nakonec Gott vystoupit nemohl ze zdravotních důvodů a on by musel shánět náhradu a potýkat se se stížnostmi diváků. Do podobné situace se už dostal jednou, konkrétně 1. května, kdy dostal Mistr na poslední chvíli virózu. V košické Steel Aréně pak místo něj zazpívali Josef Laufer (79) a Marie Rottrová (76), ale pořadatel za to sklidil velkou kritiku.

Ovšem ani tentokrát situaci nevyřešil ke spokojenosti všech. „To je mi moc líto, strašně jsem se těšila,“ postěžovala si na Facebooku zklamaně Silvia. „Vždyť už bylo prodáno několik tisíc vstupenek! To přece nemůže být kvůli penězům, tam už musela být velká tržba,“ divil se v diskuzi zase Bronislav. Podobných vzkazů by se pak na sociálních sítích podařilo najít celou řadu.

Koncert, který se měl 15. září konat na Zimním stadionu Ondřeje Nepely, kam se vejde 11 tisíc lidí, ale zkrátka nebude a řada lidí musí vracet lístky. „Zákazníci, kteří si zakoupili vstupenky na prodejním místě, je mohou vrátit tam,“ uvedl pořadatel na internetových stránkách. Pokud si lidé objednali lístky přes internet, budou o možnosti vrácení peněz informováni e-mailem. Ovšem lístky už si koupily také stovky Čechů, pro které bude celá situace ještě složitější.

VIDEO:  Kolik vydělává Gott? Miliony na účtu, statisíce v pokladně

Video
Video se připravuje ...

Kolik vydělává Gott? Miliony na účtu, statisíce v pokladně Tereza Kühnelová

 

Fotogalerie
42 fotografií