Řeči o chudobě a (ne)dostatku různých druhů výrobků v bývalém Československu sice bohatým Francouzům vehnaly slzy dojetí do očí, ale Slovákům zvedly tlak. Prolhaná Sklenaříková tak čelí ostré kritice a rozzlobení Slováci jí to dávají slušně sežrat.

Většina lidí, co vyrostli za komunismu, si vzpomene na fronty na banány a podpultové výrobky, ale Adriana má dost úsměvné vzpomínky.

„První plavky jsem dostala, když mi bylo šestnáct roků,“ cituje denník SME rozhovor krásky pro francouzskou televizi. „A na plavecký kurz, který byl tehdy povinný na základní škole, jsme chodily nahé?“ zareagovala rodačka z Brezna Martina.

Kráska z bývalého Československo vykreslila na Západě své dospívání jako místo, kde si ženy líčí tvář tím prvním, co mají po ruce. „Když jsem dospěla, oči jsem si musela malovat uhlíkem. Oční tužky u nás nebyly,“ vzpomíná na začátky 90. let Adriana. „Jsem o patnáct roků starší než ona. Moje první rtěnka byla Dior vyráběná v licenci u nás v Československu. A to mi bylo 16 roků! Měla jsme kvalitní kosmetiku. Černé nebo hnědé tužky byly taky super. Taktéž řasenky,“ napsala rozčílená Mária.

„Tohle bych jako někdo, kdo se narodil v Československu, ani z úst nevypustila,“ dodala. Sklenaříková svou domovinu popsala jako chudobný kraj. „Televizi jsme v dětství neměli, jen rádio,“  povzdechla si modelka, přitom první televizní kanál začal na Slovensku vysílat před víc než 61 lety. Rodáci nevěří, že by si dcera inženýra a lékařky žila tak špatně, jak to popsala ve francouzské televizi.

VIDEO: Nejdelší nohy světa jsou v Praze! Krásná Adriana promluvila o manželovi!

Video
Video se připravuje ...

Nejdelší nohy světa jsou v Praze! Krásná Adriana promluvila o manželovi! Markéta Reinischová, Petr Soukup

Fotogalerie
22 fotografií