Dvě těhotenství ji na čas vyřadily z práce, ale rozhodně o ni zájem neupadl. Naopak, když Hana Soukupová po porodu dcery Elly oznámila návrat do modelingu, přišlo tolik pracovních nabídek, že některé musela odmítnout.

"Byla to dřina vrátit své tělo po dvou porodech do formy, musela jsme cvičit a upravit jídelníček. Určitě to jde hůř, než když jsem byla bezdětná," říká topmodelka, která je opět v kolotoči focení a přehlídek. "Za svůj největší úspěch považuji přehlídku Versace v Miláně, kterou jsem otvírala," pochlubila se Blesku Hanka, která je už léta oblíbenkyní šéfky domy Donatelly Versace. Dokonce nafotila i jednu z kampaní.

Soukupová se v Praze jen otočila. "Přiletěla jsem podpořit charitativní projekt Pařížská dětem. Vybrané butiky z každého prodeje věnují částku handicapovaným dětem. Já jsem si v jednom butiku koupila kabelku, takže jsem také přispěla," netají se kráska, která do metropole přiletěla se svou dvouletou dcerou Ellou. Syn Finn zůstal na Mallorce s tatínkem Drew Aaronem, babičkou a dědou. "Moji rodiče za námi často lítají, je to kousek a je tam nádherné počasí po celý rok," dodala Hana.

VIDEO: Modelka Hana Soukupová po roce v Česku: Těhotná jsem nechtěla cestovat!

Video
Video se připravuje ...

Modelka Hana Soukupová po roce v Česku: Těhotná jsem nechtěla cestovat! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
26 fotografií