Herečka a zpěvačka Anna Slováčková natáčí se svou kapelou nový videoklip, song pojmenovali Pod lampou. „ Videoklip je takový rozmanitý, vystřídají se tam dvě podoby, jedná zlá a jedna dobrá, a taky je to o kapele, aby se představila, abychom natočili singl tak, jak chceme,“ sděluje Anička Slováčková. Píseň vznikala na chalupě, kam společně se dvěma členy kapely odjela na víkend. „Hrozně jsme se opili, a tak jsme si řekli, že bychom měli vymyslet nějakou vlastní písničku, a tak vznikl song Pod Lampou,“ dodává. 

Jedná se o debutový klip s celou kapelou, jak si spolu padli do noty? A o čem píseň je? Nejen to se dozvíte ve videu! Na nový videoklip Aničky Slováčkové a kapely The Primes se můžete těšit už brzy! 

Hvězda show Tvoje tvář má známý hlas se rozpovídala také o plánovaném rozvodu rodičů, Dády Patrasové a Felixe Slováčka. „Já už do té situace dlouho nevidím a dlouho už do ní ani vidět nechci. Takže nevím, co komu kdy táta řekl, nebo neřekl, a s mámou se o tom taky moc nebavíme. Snažím se s každým z nich vycházet, tudíž je pro mě lepší nic nevědět,“ komentuje Anička celou situaci. 

A co nový přítel? Je na obzoru? „Nepopírám, že je v mém životě někdo, koho mám ráda a s kým si rozumím, ale nechci to víc rozebírat,“ uzavírá herečka.

Fotogalerie
28 fotografií