„Já jsem nad tím vůbec nepřemýšlela. Jestli mi to bude slušet, nebo nebude slušet,“ sdělila Bára Poláková své pocity z natáčení klipu Po válce, ve kterém si stříhá své, tehdy ještě dlouhé, vlasy na krátko. Krásná umělkyně navíc konstatovala, že má na takový sestřih dobrý tvar hlavy. A opravdu jí to velmi sluší.

Píseň Po válce se zabývá hlavně rozchodovou problematikou, kterou Bára velmi dobře zná. „Já jsem to moc neřešila. Mně to přišlo hrozně dobrý pro ten klip a pro myšlenku toho rozchodu. Po něm chce udělat člověk nový krok jako obraz nového začátku. To mi přišlo perfektní, a proto jsem do toho šla,“ okomentovala Bára, která v minulosti chodila s hercem Tomášem Měcháčkem, a nyní žije s hercem Pavlem Liškou, téma klipu.

Partnerovi Pavlu Liškovi, který je otcem jejich dvou dcer Riky a Ronji, se však Bára líbí jak s dlouhými, tak i s krátkými vlasy. Navíc už je konečně doma po tříměsíčním pobytu ve Střední Americe, kterou s Janem Révaiem procestovali na motorkách v rámci natáčení. Těšit se z Anděla tedy už mohou celá rodina společně.

Fotogalerie
34 fotografií